Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreléptem. Vélemények?
Mielőtt még jönnének az "ilyen rbanc" "olyan rbanc" kommentek olvassátok el..
A párommal már 4 éve vagyunk együtt,de már semmi sem olyan, mint régen. Nem foglalkozik velem, nem kérdezi meg hogy vagyok, milyen napom volt, hogy éppen mi a baj..Egész nap csak a számítógép előtt ül,vagy alszik. Nekem kötelességem a takarítás, főzés, mosás az ő segítsége nélkül, napi 8 óra munka után. Volt már, hogy hozzámütött, hogy csúnyán beszélt velem..
1 hónapja megismertem egy srácot. Nagyon aranyos meg jó fej, sokat beszélgettünk, jól esett, hogy végre érdekel valakit, hogy mi van velem. Aztán már picit komolyabbra fordultak a dolgok, lefeküdtünk..nem tiltakoztam, de nem is akartam úgy igazán.
A legnagyobb baj, hogy úgy érzem még mindig szeretem a barátom, vagyis valamiért nem bírok szakítani vele(pedig mindenki hülyének néz,aki tudja,hogy miket tesz velem) a srác pedig el akarja mondani a barátomnak, hogy mi is történt kettőnk között. Hogy állítsam le?
1. ha problémád van, miért nem nyitod ki a szádat és beszéled meg vele?
2. te egy cseléd vagy, a leírás alapján " Nekem kötelességem a takarítás, főzés, mosás az ő segítsége nélkül, napi 8 óra munka után."
3. ha sz..r a kapcsolat miért nem szakítasz és kezdesz bele az újba minden lelkiismeretfurdalás nélkül?
4. ha problémád van a kapcsolatban miért nem beszéled meg vele, hogy változtasson, hogy esetleg javítsatok a jelenlegi helyzeten? miért nem állsz ki magadért?
5. te NEM SZERETED A JELENLEGI PÁRODAT! ha szeretnéd, akkor nem léptél volna félre!!!
6. papucs vagy, akivel azt lehet tenni, amit akarnak
7. nem volt kötelező félrelépni, nem tartottak pisztolyt a fejedhez
8. ha maradt még benned gerincség, akkor elmondod a pasidnak és szakítotok, hisz ennek a kapcsolatnak már úgyis vége!
Ezt hívják úgy, hogy rábsztál, anyukám :D
Kiemelném a kedvenc részeim a kifogás-sorozatból:
"Nekem kötelességem a takarítás, főzés, mosás az ő segítsége nélkül, napi 8 óra munka után. Volt már, hogy hozzámütött, hogy csúnyán beszélt velem." - Mivel te pedig egy akaratgyenge szobanövény vagy, inkább szenvedsz, minthogy ott hagyd. Mi van? Csak gratulálni tudok, megérdemled a sorsod. Cseléd vagy? Fizet érte legalább? :D
"Nekem kötelességem a takarítás, főzés, mosás az ő segítsége nélkül, napi 8 óra munka után. Volt már, hogy hozzámütött, hogy csúnyán beszélt velem." A fentiek fényében, ha te ezt a gyökeret ezek után még szereted (egészen annyira, hogy félredugsz mellette, basszus, mi lenne, ha nem szeretnéd? :D), szintúgy megérdemled.
"a srác pedig el akarja mondani a barátomnak, hogy mi is történt kettőnk között" - A srácnak majd kinyílik a szeme, mekkora egy gerinctelen lotyóval van dolga, hamarabb, mint gondolnád :) Ha összekaparsz magadban némi agyat és tartást, akkor abbahagyod a szánalmas és nevetséges kifogásaid gyártását, lezárod a diszfunkciónális szar párkapcsolatodat és kicsit elgondolkozol magadon, kezdésnek.
Ne érezd magad szarul. Ha pasi lennél,most mindenki gratulákna,helyeselne hogy megcsaltad a párod. De mivel nő vagy,ezért csakis te lehetsz a hibás. Nem! Itt a párod is ugyanúgy hibás, neki nem volt fontos a kapcsolatotok. Te mindent megetettél,kinyaltad a se.ggét,ő meg a kisujját nem mozdította meg.
Szerintem ne legyél bizonytalan,igaza mondjuk a hozzászólóknak,h ha már ennyire vacak ez a kapcsolat,miért nem szakítottál azzzal az emberrel. Megcsaltad kész, hagyd el és legyél boldog azzal az emberrel,aki törődik veled.
Én máshogy látom. Az derül ki, hogy a nők igénylik a törődést, figyelmet. Akik olvassák ezt a topikot és egésznap ülnek a gép előtt, meg alszanak, és lesarják a nőjüket, akkor ez vár rájuk. Mindenki igényli a szeretetet, és, ha otthon nem kapják meg, keresik máshol. A fiúk is ezt csinálják, ezzel védekeznek. Jól tetted. Nem kell leállítani, legalább észbekap az a semmirekellő here.
Majd írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!