Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreléptem. Vélemények?
Mielőtt még jönnének az "ilyen rbanc" "olyan rbanc" kommentek olvassátok el..
A párommal már 4 éve vagyunk együtt,de már semmi sem olyan, mint régen. Nem foglalkozik velem, nem kérdezi meg hogy vagyok, milyen napom volt, hogy éppen mi a baj..Egész nap csak a számítógép előtt ül,vagy alszik. Nekem kötelességem a takarítás, főzés, mosás az ő segítsége nélkül, napi 8 óra munka után. Volt már, hogy hozzámütött, hogy csúnyán beszélt velem..
1 hónapja megismertem egy srácot. Nagyon aranyos meg jó fej, sokat beszélgettünk, jól esett, hogy végre érdekel valakit, hogy mi van velem. Aztán már picit komolyabbra fordultak a dolgok, lefeküdtünk..nem tiltakoztam, de nem is akartam úgy igazán.
A legnagyobb baj, hogy úgy érzem még mindig szeretem a barátom, vagyis valamiért nem bírok szakítani vele(pedig mindenki hülyének néz,aki tudja,hogy miket tesz velem) a srác pedig el akarja mondani a barátomnak, hogy mi is történt kettőnk között. Hogy állítsam le?
Elolvastam a történetet és továbbra is áll, hogy rbanc vagy. Ráadásul gerinctelen is, mert a másik felet hibáztatod mindenért. Te tettél bármit is a kapcsolatért? Közölted, hogy nem jó valami? Elé álltál elmondani, hogy már nem jó ez így neked? Nem. Szimplán a háta mögött mentél dugni.
A srác meg szerencsére jó arc. Te se a barátodat nem szereted, se a másik srácot. Csak magad szereted. Ha megtetted a dolgot, akkor viseld el a következményeid.
Egyre inkább kezdem megérteni, hogy miért nem tartják manapság a nőket semmire. Ebben a hónapban 4 teljesen ilyen eset történt az ismertségi körömben. Mindegyiknél a csajok mentek félre és utána próbálták magukat mentegetni és áldozatszerepre állítani. Aztán amikor a következmények jöttek, ment a sírás.
Megérdemled a sorsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!