Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítani fog a barátnőjével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani fog a barátnőjével miattam. Vélemények?

Figyelt kérdés
Megszeretett engem, de még nem voltunk együtt, csók sem volt. És elhagyja a barátnőjét, hogy velem lehessen. Így ugye nem fognak engem kapcsolatrombolónak beállítani?

2016. jan. 23. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
De.
2016. jan. 23. 11:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta, már nem szereti őt, régóta. És hogy nem bírja tovább vele...Az ő kapcsolatuk már rég meghalt.
2016. jan. 23. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Megbántott ember még a globális felmelegedést is a te nyakadba fogja sózni, de ez normális. Hagytak már el? Ilyenkor a világra is dühös vagy, nemhogy a nőre, akiért szakítottak veled.

Majd lecsillapodnak a kedélyek. A te lelkiismereted tiszta, így ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak. Sok boldogságot! :)

2016. jan. 23. 11:25
 4/7 A kérdező kommentje:
#3! Hát ez jó, sikerült megnevettetned :D Köszi :)
2016. jan. 23. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Első vagyok, miért is kell lepontozni? Téged fog okolni az exe, mert baromira szar lesz neki, hogy szakított vele a csávó és máris új lánnyal van. Ő nem így fogja gondolni, hogy már régen rossz volt a kapcsolat, hanem, hogy elszeretted tőle. Akkor is ha ez nem így van..sajnálom, lepontozhatsz nyugodtan, de akkor inkább ne tegyél fel kérdést, ha nem tetszik a mások véleménye..
2016. jan. 23. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor legközelebb pedig ne csak egy flegma ,,De"-vel válaszolj, hanem fejtsd ki!
2016. jan. 23. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Még osztogassad a parancsot is :) Anyám...:D
2016. jan. 23. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!