Szoktatok-e kézből puskázni, ha igen hogyan kell?
Sziasztok!
Holnap írunk kémiából :P nagydogát, valamennyit tudok, de az lehet kevés lesz..szeretnélek megkérdezni titeket, hogy hogyan lehet tenyérből puskázni? Valaki ráírja, de én ki szeretném nyomtatni papírra... neten olvastam, hogy az esgyetemisták le szokták laminálni és így nem folyik el a betű...
De mégis hogyan kell ilyen módon puskázni? Csak rá kell feküdni? Vagy hogyan? és hová lehet eltenni, ha jön a tanár?
Eddig néha néha puskáztam, akkor is csak tolltartóból, de a tanár ránk szállt és előre közölte, hogy a padon csak egy toll lehet...
Tudnátok segíteni?
Sajnos az összes többi lehetőség mp3, mobil, fiókos puskázás kilőve, mert úgy fog beengedni minket a terembe, és ő fog ültetni... :((((
fogod a számítógépet, begépeled az anyagot wordbe, kinyomtatod 4-5ös betűmérettel, körbevágod úgy, hogy az A4 es lapra nyomtatott dogádnál kisebb legyen. Doga irás elején, amikor még zűrzavar van a teremben, és a tanár a többieket ültetgeti fogod, és berakod a dogád alá a lapot.
Egyetemen ez működik, ha az előadó aljában van a tanár, és nem fent az előadó végébe(mert ugye onnan rálát.)
Ne az első sorba ülj le, de 2. 3. ban már nem feltünő, ha tudsz jól puskázni. Én így szoktam.
Ja és pontozz fel léciD
köcci, pontoztalak
Esetleg más?
Aki nem a lap alá teszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!