Kémia emelt érettségi fellebbezés, jogos?
Figyelt kérdés
A májusi kémia emelt érettségi első táblázatos feladatában a 9. és 10. kérdés a vízoldhatóságra kérdezett rá,én azt írtam,hogy "oldódik" és " jól oldódik",a megoldókulcsban mindkét helyen az van,hogy "korlátlan(elegyedik)",az enyémet nem fogadták el.Szerintetek jogos a fellebbezésem,ha nem,miért? Nem volt semmi konkrétum megadva,hogy mit kell írni és egyenjogú a válaszom a megoldókulcs szerintivel,ugyanis azt fejezi ki,hogy vízben oldódik.Tavaly is volt ilyen feladat és ott több választ is elfogadtak..
2016. máj. 31. 18:14
21/23 anonim válasza:
Nekem elfogadták!
Mármint én alapból azt írtam, hogy jól oldódik, és arra adtak pontot.
22/23 anonim válasza:
kérdező, te végül is megfellebbezted? egyébként a javítási útmutatóban az is áll a javító tanárnak címzett részben hogy az objektivitás mellett a jóhiszeműséget kell szem előtt tartani...az én tanárom szertint ez még beleférne, nem olyan égbekiáltóan hatalmas a hiba.
23/23 A kérdező kommentje:
Igen,fellebbeztem,hátha..szerintem sem akkora mellégondolás amúgy.Főleg,hogy jelen esetben semmi támpontot nem adtak be,csak odaírták,hogy vízben való oldhatósága..ezért nem tartom fairnek.Remélem elfogadják.Egyébként ott a betekintésen mondták a tanárok,hogy próbáltak minél több pontot megadni,de van amit nem lehet..szerintem ezt még bőven el lehetett volna fogadni.
2016. jún. 3. 00:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!