Mennyi. Az esélye, ha fellebezek? Ha nem lesz meg az jol akkor nem kapom erettsegit csak oktoberben?
Minden tantargybol 50%felett lett. Tavaly egy 80%- osat is csinaltam. 6. tantargykent meg vettem fel vmit.
De az angolt nagyon elszúrtam a nyelvtan reszenel 1pont kell h meglegyen. (szovegertes, listening es a level nem lett rossz). Azt mondtak,higy lebezzek fel, hatha megadjak. Tehat mennyi az eselye illetve ha nem adjak meg, akkor nem lesz erettsegim ?
Azért lebbezz fel -
Hátha valahol találnak egy pontocskát
Koszonom a valaszokat ! :)
Am osszesegebe 38%lett. csak a nyelvtan reszmel kell 1 pont
Középszintről beszélsz? Akkor nem kell a nyelvhelyességnél még egy pont, az egészet nézik egybe.
(A fellebbez nem igekötős ige, nincs olyan, hogy "lebbezz fel".)
Pontosítom magam: csak az emeltnél számít több vizsgarésznek az írásbeli. A középszinten egy.
Tehát ha összesen 15 pontod van az írásbelin, akkor már mész szóbelire.
És ha még erősködnek, akkor ezt lobogtasd nekik: [link]
És ha még akkor sem akarnak szóbelire engedni, akkor szépen odamész az elnökhöz a szóbeli előtt reggel, amikor találkozik a tanárokkal, és addig nem engeded el a zakója ujját, amíg ezt nem tisztázza. De magától is ki kell szúrnia!
A legvégső esetben pedig fellebbezel a szóbeli eredményhirdetés után a kormányhivatalhoz, ahol megállapítják, hogy le kell téged szóbeliztetni, és újból összehívják a bizottságot, hogy vizsgáztassanak le téged rendesen.
Úgyhogy nincs gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!