Szintvizsga megbukok?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket segitsetek Kiskőrősre járok a Wattayba első osztályos vagyok és hegesztő.Én vagyok a legrosszabb hegesztés,reszelés és szinte minden terén szerintem.Eddig rengetek egyesem van kb 7 db és van pár kettesem asszem 4. ha megbukok szintvizsgán abból nem tudok pótvizsgázni és jövőhéten azaz 2016.04.07.-én lessz (csütörtökön) segitsen valaki hogy ne bukjak meg kérlek. Apám kicsinál.Eddig ha reszeltem valamit az ferde lett mert egy béna vagyok.Bevallom.De kérlek segitsetek hogy ne fussak ki az időből kérlek minél hamarabb irjatok.Kérlek kiméljenek a bunkók az osztálytársaim is épp elegek. Segitsetek könyörgöm.2016. márc. 31. 00:32
21/21 anonim válasza:
Feltételezem megölte az apja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!