Szintvizsga megbukok?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket segitsetek Kiskőrősre járok a Wattayba első osztályos vagyok és hegesztő.Én vagyok a legrosszabb hegesztés,reszelés és szinte minden terén szerintem.Eddig rengetek egyesem van kb 7 db és van pár kettesem asszem 4. ha megbukok szintvizsgán abból nem tudok pótvizsgázni és jövőhéten azaz 2016.04.07.-én lessz (csütörtökön) segitsen valaki hogy ne bukjak meg kérlek. Apám kicsinál.Eddig ha reszeltem valamit az ferde lett mert egy béna vagyok.Bevallom.De kérlek segitsetek hogy ne fussak ki az időből kérlek minél hamarabb irjatok.Kérlek kiméljenek a bunkók az osztálytársaim is épp elegek. Segitsetek könyörgöm.

2016. márc. 31. 00:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Nincs semmi tankönyvetek hozzá?

Ahol le van írva hogy kell jól reszelni stb.

2016. márc. 31. 00:43
 2/21 A kérdező kommentje:
de azért van de bonyolultan magyaráz a könyv
2016. márc. 31. 00:44
 3/21 anonim ***** válasza:
Talán addig még gyakorolj, esetleg kérj meg egy segítőkészebb tanárt, hogy magyarázza el (meg mutassa meg) mire kell ügyelni reszeléskor (hogy ne legyen ferde)
2016. márc. 31. 00:44
 4/21 A kérdező kommentje:
jó tipp de sajna jövöhét szerdán van csak gyakszim és egy nap alatt nem fejlodok sokat valami más kéne
2016. márc. 31. 00:46
 5/21 anonim ***** válasza:

Lehet nagyon rányomtad a reszelőt a munkatárgyra és azért lett ferde? Mindenképp egy sulibeli szaktanárt megkérnék, hogy segítsen, hogy legalább valamennyire jobban menjen (mutasd meg neki, te hogy szoktad csinálni a reszelést

és utána ő mondja meg, mit kéne még máshogyan csinálnod (kevésbe nyomni v. másabb szögben)

2016. márc. 31. 00:48
 6/21 A kérdező kommentje:
oké megprobálom gyakorlok is otthon de azért irjatok még sokan
2016. márc. 31. 00:50
 7/21 anonim ***** válasza:
Legalább lássák, hogy igyekszel -
 8/21 A kérdező kommentje:
igaz van még tipped ?
 9/21 anonim ***** válasza:

Pihend ki magad addig, ha nagyon ideges vagy (vizsgán),

az nem lesz jó. Mást nem nagyon tudsz csinálni, gyakorolj amennyit tudsz meg kérj tanácsot valakitől, akinek nagyon jól megy

2016. márc. 31. 00:54
 10/21 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva, hogy kapkodsz és azért lesz csúnya amit csinálsz, szóval lehet valahogy nyugodtabban kéne csinálnod a munkát
2016. márc. 31. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!