Szintvizsga megbukok?
Gyakorilni gyakorolni gyakorolni.
Eleinte nekem se ment, aztán a tanárt megkértem mutassa meg, utana egyre jobban fejlődtem.
Üdv: 9. Hegesztő
"Én vagyok a legrosszabb hegesztés,reszelés és szinte minden terén szerintem.Eddig rengetek egyesem van kb 7 db és van pár kettesem asszem 4. ha megbukok szintvizsgán abból nem tudok pótvizsgázni ... Apám kicsinál."
Nem lehet, hogy ha ennyire nem megy már elsőben, akkor talán el kellene engedni az egészet és másfajta iskolába járni? Ha megbuksz, akkor oda kell állni apád elé és elmagyarázni, hogy Te megpróbáltad, de nem megy, keressetek más témájú iskolát.
Amúgy ki akarta, hogy ide járj: Te vagy apád?
Lehet, pont azért nem megy, mert apád nyomása/elvárása alatt vagy.
" nem próbálhatok több szakmát ha most megbukok és megyek ki a tanyára :'( én még nem vagyok rá készen 15 évesen én még élni akarok!!!!"
Írnék én, ha érteném, mit akarsz mondani... ha kimész a tanyára az miért egyenlő a halállal? vagy mi ez?
Nem próbálhatsz több szakmát? Miért, már próbáltál mást is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!