Szintvizsga megbukok?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket segitsetek Kiskőrősre járok a Wattayba első osztályos vagyok és hegesztő.Én vagyok a legrosszabb hegesztés,reszelés és szinte minden terén szerintem.Eddig rengetek egyesem van kb 7 db és van pár kettesem asszem 4. ha megbukok szintvizsgán abból nem tudok pótvizsgázni és jövőhéten azaz 2016.04.07.-én lessz (csütörtökön) segitsen valaki hogy ne bukjak meg kérlek. Apám kicsinál.Eddig ha reszeltem valamit az ferde lett mert egy béna vagyok.Bevallom.De kérlek segitsetek hogy ne fussak ki az időből kérlek minél hamarabb irjatok.Kérlek kiméljenek a bunkók az osztálytársaim is épp elegek. Segitsetek könyörgöm.

2016. márc. 31. 00:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát nem kicsit vagyok ideges mert csütörtökön van (jövőhéten) és pénteken kapjuk ki ha megbukok akkor nem fogok hazamenni a telefonom is otthon hagyom hogy ne mérjenek be
2016. márc. 31. 00:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor te nem kiskőrösi vagy, hanem bejársz?
2016. márc. 31. 00:59
 13/21 A kérdező kommentje:
igen
2016. márc. 31. 01:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Jövő hétig még több napod van átnézni mit csináltál eddig rosszul meg gyakorolni - nézd meg más hogy csinálja, akinek jól megy (mit csinál másképp)
2016. márc. 31. 01:00
 15/21 anonim válasza:

Gyakorilni gyakorolni gyakorolni.

Eleinte nekem se ment, aztán a tanárt megkértem mutassa meg, utana egyre jobban fejlődtem.

Üdv: 9. Hegesztő

2016. márc. 31. 05:54
 16/21 anonim ***** válasza:

"Én vagyok a legrosszabb hegesztés,reszelés és szinte minden terén szerintem.Eddig rengetek egyesem van kb 7 db és van pár kettesem asszem 4. ha megbukok szintvizsgán abból nem tudok pótvizsgázni ... Apám kicsinál."

Nem lehet, hogy ha ennyire nem megy már elsőben, akkor talán el kellene engedni az egészet és másfajta iskolába járni? Ha megbuksz, akkor oda kell állni apád elé és elmagyarázni, hogy Te megpróbáltad, de nem megy, keressetek más témájú iskolát.

Amúgy ki akarta, hogy ide járj: Te vagy apád?

Lehet, pont azért nem megy, mert apád nyomása/elvárása alatt vagy.

2016. márc. 31. 08:00
 17/21 A kérdező kommentje:
hát apám azt mondta hogy ha elkezdek egy szakmát az be is kell fejeznem.nagyon csökönyös
2016. ápr. 1. 19:27
 18/21 A kérdező kommentje:
ráadásul beteg is voltam és nem volt erőm kimenni reszelni mert fájt a derekam lázam volt. most meg anyám tegnap azt mondta hogy nem próbálhatok több szakmát ha most megbukok és megyek ki a tanyára :'( én még nem vagyok rá készen 15 évesen én még élni akarok!!!! mert apám MEGÖL halál komolyan mondom irjatok már!!!!!!
2016. ápr. 5. 07:42
 19/21 anonim ***** válasza:

" nem próbálhatok több szakmát ha most megbukok és megyek ki a tanyára :'( én még nem vagyok rá készen 15 évesen én még élni akarok!!!!"

Írnék én, ha érteném, mit akarsz mondani... ha kimész a tanyára az miért egyenlő a halállal? vagy mi ez?

Nem próbálhatsz több szakmát? Miért, már próbáltál mást is?

2016. ápr. 5. 07:49
 20/21 anonim válasza:
No' mi lett?
2016. ápr. 21. 03:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!