Mi van akkor ha megbukok valamiből érettségin?
Igazad lehet. Nekem konkrétan angollal van problémám. Suliban alig tanitanak valamit. Itthon próbálok tanulgatni kisebb nagyobb sikerekkel.
Amúgy ez milyen durva már hogyha valaki elmegy olyan iskolába ahol le akar érettségizni, de nem megy neki, akkor már szakmunkás sem lehet mert túlkoros hogy ujra 9. Től kezdje ezért csak okj re mehet amiről azt hallottam hogy nem ér annyit mint egy rendes szakmunkás végzettség. " ha túl magasra lövöd a célt, és nem megy akkor már zuhanó repülés a szakmunkás alá" tök jó. Nagyon szeretem ezt az oktatáai rendszert. :)
Nem biztos h a szakmunkás többet ér, mint egy OKJ. Sok szakmunkás képzőben mindent tanítanak, csak szakmunkát nem. Egy OKJ-s tanfolyamon pedig tuti h azt tanulsz, amiért oda mész.
Én szoktam érettségire felkészíteni angolból végzősöket, és hidd el, hogy másfél hónap sok idő, most még nem kell temetni azt az angol érettségit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!