Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy iskolában miért vannak...

Egy iskolában miért vannak lenézve a technikai dolgozók?

Figyelt kérdés

Ide teszem, mert szerintem részben a politika tehet róla.

Volt itt az iskolában értekezletet tartani a fenntartó főmuftija. Osztályfőnökök elmondták a beszámolót, panaszokat a végén lehetett kérdezni. Én jelentkeztem, és elmondtam mi a bajom: nincsenek informatikai eszközök, sajátomat hozom már be egyre többször. A karbantartási kellékekről ne is beszéljünk. Tök nyugodt hangnemben elmondtam, mivel a tanárok is reklamáltak a krétahiány miatt. Erre másnap reggel jól leordított az igazgató, hogy marhára fel van mindenki háborodva, hogy én kis technikaiként minek szólaltam fel. Meg vegyem tudomásul, hogy ezzel ártok az egész iskolának. Meg a tanároknak sokkal nagyobb felelősségük van.

Aztán belebegtette, hogy el kell küldeni 2 technikai dolgozót, mivel túl sokan vagyunk.

Igazgató eddig normális volt, tuti neki is leordították a fejét.

2016. febr. 2. 07:09
 1/4 anonim válasza:

Felfelé nyalni, lefelé taposni.

Csak a szokásos.

Napi Balkán.

2016. febr. 2. 07:20
 2/4 anonim válasza:

Nálunk sem szabad értelemesen megnyilvánulni az igazat megmondani,vagy rákérdezni miért vannak így a dolgok.

Így működik a világ nálunknál a legtöbb helyen. A problémát ignorálni azzal,hogy a felszólalókat eltapossuk és visszamosolygunk a többiekre értetlenkedve,hogy nem is tudom mi lehetett ez.

Nálunk i szsínvonalas oktatásról beszélnek és írnak kifelé. persze,hogy nem veszi ki jól magát ha valaki megkérdőjelezi a nyivánvalót.

2016. febr. 2. 07:35
 3/4 anonim válasza:
100%

Én elte ttk-ra járok, én a tanárokat nézem le, nem a technikai dolgozókat! Pl ált sulis általános informatikus meg rendszergazda azokból lesz, akit érdekelt az informatika téma, emlékszem a mi sulinkban is baromi értelmes rendszergazda volt. Tanár viszont kiből lesz? Nos nézzük csak mit tapasztaltam egyetemen: aki zseni elméleti matematikára szakosodott, aki nem zseni de nagyon okos, az alkalmazott matematikára, aki nem akarta megerőltetni magát, de elég jó matekos, az elemzőre és aki full hülye hozzá az ment tanárira.. plusz az elméleti matekos visszalépett alk.mat.ra mert túl nehéz volt, az alk matos elemzőre, és az elemzőről kibukott emberek szintén elmentek tanárira!

Látva a szakirányban a felhozatalt, arra a döntésre jutottam, hogy ha egyszer gyerekem lesz, állami iskolába nem fogom járatni még ha megszakadok sem! Amit én tapasztaltam az alapján tanár 2-3 nagyon elhivatott emberből, meg 100-200 lecsúszott idiótából lesz..

2016. febr. 2. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak romoljon el a fűtés, mindjárt a karbantartó lesz az akinek nyalnak!
2016. febr. 2. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!