Iskolában mindenhol így bánnak egy technikai dolgozóval?
Üdv fél éve vagyok rendszergazda egy középiskolában. Az eszközpartk 10+ éves, a KLIK nem ad semmire fejlesztést.
Ma tönkrement az egyik, 2004-ben gyártott router. Az igazgató ki akarja fizettetni velem, mert hogy eddig miért nem volt baja? 11 éves router könyörgöm! Tápot néztem, nem az a baja.
Dolgoztam középiskolában, ismerem a KLIK-et, megértelek...
semmire nem ad fejlesztést..
de szerintem az igazgató nem találhatja ki csak így, hogy fizesd. Max a KLIK rendelhetné el, de ő meg azért csak nem fogja ezt elrendelni szerintem...
fordulj a KLIK vezetőhöz, vagy a KLIK gazdasági osztályához. :)
Nagyon durva analfabéta itt IT-ből kb mindenki... a Kollégák 90%-a 50+-os.
Van fain optika bekötve 100/100 mega, de a wifi rendszer még B-s WEP titkosítással. :D régi Netgear routerek vannak.
amugy meg igen, javitsd meg ami tonkre ment ha fizetni nem akarsz, muszeresz vegzetseged van es a r.g. jogkorebe tartozik minden elektronikai berendezes helyreallitasa akarmilyen allapotbol
ha helyben nem allnak rendelkezesre eszkozok akkor neked kell szolgaltatnod azokat, vagy elvinned a megfelelelo helyre ahol a zukseges eszkozok a tonkrement targy helyrehozatalahoz hozzaferhetoek
#8: Mi van? Ha megfejtem a rettenetes helyesírásodat, akkor sem értem, hogy mit akarsz mondani. Neki kellene szülni egy új routert vagy diagnosztizálni a konkrét problémát és megjavítani? Ez nem feladata egy középiskolai rendszergazdának.
Nincs is értelme, mert többe kerülne egy ilyen szart megjavítani, mint újat venni helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!