Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyházi iskolában milyen...

Egyházi iskolában milyen kérdéseket tesznek fel egy állásinterjún?

Figyelt kérdés
Asszisztensi munkakör. Továbbá nincs semmilyen kapcsolatom az egyházzal, meg sem vagyok keresztelve. Így esélytelen szerintetek?
2015. máj. 11. 08:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm egyszer volt egy egyházi középsuliban állásinterjún egy tanári pozicióra, azt mondta nagyon arra mentek ki hogy milyen a kapcsolata istennel, miben hisz, melyik templomba jár, stb.

Nekünk semmi közünk nincs egyik valláshoz sem, a tesómat nem vették fel, de nem csak ezen múlott.

Én nem azt mondom hogy esélytelen, de valahol érthető hogy hasonszőrű embereket akarnak maguk köré!

2015. máj. 11. 08:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne jelentkezz ha nem tudsz velük azonosulni. Találsz ezer más kedvedre való állást! Ezt úgy tűnik nem neked találták ki.
2015. máj. 11. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!