B.Nikol kérdése:
7 órában lehet kérni az irodai munkakört iskolában?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval a kérdésem az hogy majd megyek vissza dolgozni 6 év otthonlét utána ( 2 gyönyörű kisfiút szültem) már várnak vissza a munkahelyemre egy iskolában dolgozom az igazgató mellett és az iskolatitkári munkát is én végzem! Nagyon rugalmasak ( szerencsémre) Az lenne a kérdésem hogy van-e olyan hogy 7 órás munkaidő.... mert számomra a gyerekek mellett ez lenne a legjobb.... így vinni-hozni tudnám őket az oviból-iskolából! Nem szeretném őket letámadni hogy ezt szeretném ha nincs is! a 6 órás kevés hogy elvégezzem a dolgomat... a 8 órás meg akkor nagyon sietős hogy mindenhova odaérjek ez lenne a legjobb.... Szerintetek?
2015. máj. 1. 09:10
1/3 anonim válasza:
Akkor talán az igazgatóval kellene megbeszélned, hogy milyen időbeosztást tudnak neked kidolgozni.
2/3 anonim válasza:
Részmunkaidőnek hívják, bár fel tudom fogni, miért itt kérdezed ezt, mikor a főnököddel kéne megbeszélni, hogy milyen munkarendben legyél...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! azért itt kérdem mert szerettem volna megtudni egyáltalán lehet-e ilyet...., mert mindenki csak 4-6-8 órás munkarendről beszél... bár tudom hogy van 10-12 órás is!
2015. máj. 1. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!