Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik azok a NEM alacsony...

Mik azok a NEM alacsony presztízsű munkák, amik NEM tisztán irodaiak?

Figyelt kérdés
Tehát azokra a munkákra gondolok, amik nem "alja" munkál (én nem szeretem ezt a kifejezést), de mégsem olyanok, hogy egész nap egy irodában kell a gépet csesztetni. Csak hogy két egyértelmű és könnyű példát mondjak színész, sebész.

#jó-érdekes-munka #nem-csak-irodai
2015. ápr. 23. 21:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
konkrétan nem a számítógép felhasználása a probléma, hanem hogy legyen mindenképpen valamiféle fizikalitása is a munkának, de mindemellett lehessen vele úgy keresni legalább, mint aki tisztán irodai munkát végez
2015. ápr. 23. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
pl. tanár, mozdonyvezető, pilóta (bármilyen egyéb jármű vezető), a sebészen kívül a többi orvos, állatorvos
2015. ápr. 23. 21:27
 3/12 A kérdező kommentje:
a mozdonyvezetőt nem hinném, akár pénzben akár presztizsben korrekt volna.. de akár lehet az is.. az jutott eszembe, hogy légiirányító! vajon milyen képzést kell hozzá elvégezni?
2015. ápr. 23. 22:03
 4/12 anonim ***** válasza:
49%

[link]

Ha bejutsz, több mint a lottóötös.

2015. ápr. 23. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
"a mozdonyvezetőt nem hinném, akár pénzben akár presztizsben korrekt volna" nem tudom, mennyit keresnek, de szerintem nem tartozik az "alja" munkák közé.
2015. ápr. 23. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A mozdonyvezető se nem "alja" munka, se nem alulfizetett, csak eléggé bennfentes dolog, nehéz bekerülni.
2015. ápr. 23. 22:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Fizetések.hu szerint bruttó 311.724 Ft a mozdonyvezetők átlagbére. Nem annyira rossz az szerintem.
2015. ápr. 24. 00:22
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

"Ha bejutsz, több mint a lottóötös."

Mármint ezt hogy érted? Jól keresnek, de azért egy lottóötös (pláne ha milliárdos) az csak jobb :)

Mondjuk az igaz lehet, hogy egy nagyon alacsony összegű lottó ötös összegét viszonylag belátható időn belül meg tudják keresni.

De amúgy ez hogy jött ide? Mert a légiirányító az eléggé tisztán irodai munka és folyamatos monitorbámulás.

(Egyébként ha valaki nem tudná azért keresnek nagyon jól a légiirányítók, mert iszonyú kevés ember alkalmas erre a munkára. Életedben egyetlen egyszer próbálkozhatsz aztán ha nem sikerül akkor soha többet és ezzel nem csak Magyarországon veszett el ez az esélyed arra, hogy légiirányító legyél, hanem külföldön se lehetsz.)

2015. ápr. 24. 00:29
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Programozó. Nem tisztán irodai, mert csak egy laptop meg internet kell hozzá.
2015. ápr. 24. 12:17
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

"Nem tisztán irodai, mert csak egy laptop meg internet kell hozzá."

Meg egy munkáltató/ügyfél aki ezt bevállalja. :) Én régóta így tolom, de nagyon pengének kell lenni ehhez.

2015. ápr. 24. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!