Marketing tevékenység végeztetése a dolgozóval, ingyen?
Figyelt kérdés
Oktatási szférában dolgozom, egy cégnél. A fizetésemet a letanított óraszámaim után kapom, erre alkalmaznak. A legutóbbi megbeszélésen közölte a főnököm, hogy innentől kezdve nekünk is promotálni kéne a céget online-marketing formájában, social-media csatornán: Facebookon naponta várnak el új marketingszövegeket, amiben a céget népszerűsdítjük. Osszuk, lájkoljuk és lájkoltassuk az ismerőseinkkel is, folyamatosan elvárnak marketingötleteket..stb. Azt gondoltam volna, hogy akkor nyilván kapunk ezért valamilyen plusz pénzt, de erről szó sincs. Ezt tulajdonképen ingyen várják. Még egyszer hangsúlyozom, hogy ennél a cégnél tanfolyamokat vezetek, az óraszámaim után leszámolva béreznek. Jól érzem, hogy hülyének akarnak nézni minket és a mi farkunkkal verik a csalánt? Olyanok válasza érdekelne főleg, akik értenek ezekhez a dolgokhoz (nekem nincs marketing-képzettségem) de olyanok is jó lenne, ha írnának, akiknek van erről bármilyen tapasztalata. Köszönöm :)2015. febr. 14. 19:02
1/4 anonim válasza:
Nem tudom miért fáj naponta kirakni 1-2 posztot... napi 3-4 perc az életedből, na bumm. Ott viszont jogos, hogy nem lennél köteles ezt megtenni az ő kedvükért.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudod, a napi munka után nekem igenis fáj még dolgozni, főleg, ha ingyen várják el. Nekem ez plusz munka, mert itt nem arról van szó, hogy felböfögök 1-2 random posztot. Itt ki kell találni, meg kell szerkeszteni, el kell adni a céget.
2015. febr. 14. 19:47
3/4 anonim válasza:
Ezért nem kell facebookot használni :) Nekem is van, de álnéven vagyok fent. Bárki kérdezi, hogy van-e facebookom, azt mondom hogy nincs. 30 ismerősöm van, és 5 éve fent vagyok :D És ez így jó.
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként azért sem tetszik ez, mert utálom a direkt marketinget, én sem bírom, amikor jönnek a pitiző lájk felkérések és az arcomba tolják a sok reklámot. Nem is vagyok fent napközben, sőt, a hírfolyamot sem olvasom már jó ideje, csak csetelni szoktam.
2015. febr. 14. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!