Lelkiismeret furdalás tanulás miatt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy most téli szünetre nem kaptunk sok házit,csak egy kevés olvasnivalót.Én emellett tanultam olyan tantárgyból amiből évközben nem tudtam készúlni.Elég elit líceumba (középiskola) járok, és egész múlt félévben sokat tanultam,stresszeltem magam, néha kiakadtam.Most szünetben valamiért úgy érzem, hogy " te jó ég,még semmit nem tanultam és rengeteget kéne".Állandóan ezen jár az agyam, nagyom idegesít.Mit tudnék tenni?2016. jan. 6. 17:44
1/1 anonim válasza:
Gondolom nem ezt a választ várod, de mondjuk tanulj?
Hogy jobban kifejtsem : itt a félév vége, ilyenkor még szeretnek dolgozatokat íratni, a kétes jegyeket bizonyossá tenni. Te tudod a legjobban a jegyeidet, nézd meg, hogy mire számíthatsz, ahol billeg a dolog, azt vedd elő megint, mert számíthatsz felelésre. Ahol régen volt témazáró, ismételd át a témakört. Ahol sok röpdolgozat van, nézd át az előző 1-2-x leckét. Nézd át az összes tárgyat, hogy minden megmaradt-e a hosszú szünetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!