Mit csináljak, nem tudok másra gondolni gyötört a lelkiismeret?
Figyelt kérdés
Szóval 5 napja írtunk és matekdogát. Előtte nagyon kivoltam idegileg (költözünk,(nem jobb helyre sajnos anyagi gondok miatt) összevesztem a legjobbbarátommal es meg minden amit el tudtok képzelni ) én tényleg nagyon sokat tanultam rá soha nem szoktam csalni csak nagyon kizáró esetben. Az agyam egyáltalán nem fogott és ezért el is csesztem :( a padtársam baromi okos és lesugta nekem az utolsonfeladat ereényeit (pontosabban kettőt) és ott a bibi hogy nem láttam hogy már csak egy perc maradt. Na igen ezert nem is tudtam kidolgozni a feladatokat. (Az előző eredményein meg rosszak is voltam úgyhogy áthúztam és feléírtam a jót.) és a tanár meg nem most jött le a falvésőről. Ezért a dogám úgy néz ki hogy a rossz eredménybőp hirtelen lett egy jó eredmény számítások es élvezetesnek nélkül. Na es ekkor csengettek ki es vesztettek a dogat.tudom nagyon hülyeséget csináltam es egy életre megtanultam de nagyon kelllett az otos. Holnap fogjak ki osztani es másra se tudok gondolni :(ráadásu a tanárral nem is vagyunk eppen olyan "jóba". Nem tudom mit csináljak segítsetek :((( megörülök nem akarok egyest kapni mert ez a felvételire számít. Legyszi kíméljetek a : hulye voltal miert nem gondolkozás előbb hülyegyerek es stb kommentektől:( (ha valaki írná hogy ismerjék be neki és had írjam újra előreszólok hogy nem fogja megengedni a tanár )2015. nov. 23. 17:56
1/1 anonim válasza:
Tanulj, és majd úgyis feleltetni fog. Szomorú, de egy rossz jegy nem a világ. Esetleg jelentkezz, hogy felelni szeretnél, és majd látni fogja a tanár benned a jó szándékot, és ő is rendes lesz veled. Örülni fog, ha látja, hogy javítani szeretnél. Mindenki követ el hibákat, nyugi, minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!