Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek mikor szokott bűntudato...

Nektek mikor szokott bűntudatotok lenni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen súlyú dolgok után kezd el furdalni a lelkiismeret. Mikor érzitek azt, hogy erről joga van tudni az adott személynek?

2014. szept. 22. 15:07
 1/1 anonim válasza:
Nekem elég sokszor van bűntudatom. Ma például meg ígértem hogy elmegyek versenyre de túl sok dolgom volt (fontosabbak) és nem mentem el. ez is bántott, de például ha nem mondhatok el valamit a legjobb barátnőmnek. vagy ha meglátom egy hajléktalant "koldulni" mert éhes és épp nincs nálam pénz hogy adjak neki. kb. ilyenkor szokott lelkiismeret furdalásom lenni meg mikor számomra fontos embereknek hazudnom kell...:(
2014. szept. 23. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!