Ti loptatok már valaha? (Akármiről legyen szó: élelmiszer, ruha, elektronikai cucc stb. )
Ha igen,mit,és milyen értékben?
És utána kiderült a dolog?
És hogy számoltatok le a lelkiismeretetekkel?
(Én is ki szeretném majd ’próbálni’,egy pár száz forintos dolgon..)
Oviban egy legókból kirakott pisztolyt vittem haza. /Már nem emlékszek miért, de így végiggondolva lehet hogy a későbbi rablásokat akartam vele megvalósítani. Ami elmaradt./
Aztán amikor kiderült megviselt a dolog, mert én teljesen jóhiszeműen vittem haza, nem hittem volna, hogy ebből baj lesz, vagy hogy ez rossz dolog. De kiderült, hogy ez rossz dolog.
Nem vagyok rá büszke, de gyakran szarkáskodom.
MAGÁN SZEMÉLYEKTŐL SOHA! Vagy kicsi helyekről sem, ahol tudom, hogy felelősségre vonják miatta az eladót.
Tescoban rendszeresen csenek a dkg-ra árult édességből.
Kb 2 évente onnan újítok be egy közép árkategóriás szempilla spirált. (most utólag mondjuk pont vettem, mert egyet fizet kettőt vihet akció volt)
Loptam már turiból bikinit és pólót.
Tenisz labdát a kutyámnak a kiszakadt csomagból.
Eddig szerencsére még nem buktam le.
Rendszeresen a Tesco-ból, és csak onnan. Haragszom a multikra és rajtuk levezetem. Nagyon drágán adnak mindent, legfőképpen ami nekem kellene. De nem azt csórom el hanem szárazelemet vagy gombakkut esetleg szemüveget.
Kicsinyes bosszú.Jólesik.A TESCO sokkal többet lop mégse büntetik meg érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!