4 hónap alatt fel lehet készülni kémia és biológia emeltre?
Egyetemista vagyok,2014-ben érettségiztem.
Gimiben biosz-kémia szakos voltam(végig 4-es 5-ös),de utolsó évben meggondoltam magam és nem orvosira mentem,viszont most oda szeretnék újra jelentkezni.
Kémiából már átvettem újra az általános kémiát(még van szervetlen és szerves)és bioszból is jól haladok + feladatokat is csinálok(Ötösöm lesz kémiából és egy versenyfeladatos bioszkönyv).
Ha minden nap legalább 3-4 órát készülök és nagyon elszánt vagyok,akkor sikerülhet 75-80%-osra megírnom őket tavasszal(ennyi kell,hogy bejussak)?
A következő félévemet passziváltatom így nem is lesz más dolgom,csak ezeket tanulni:D
Biológiából ajánlom a Mozaikos tankönyveket, azok a legjobbak, könnyű belőlük készülni! Kémiából sajnos nem tudom, mert én fizikából érettségiztem orvosira.
Szerintem a napi 4-6 óra intenzív készülés és az előző évek összes érettségijének megoldása elég lesz.
Köszönöm a válaszokat :)
Most számoltam ki,hogy ha mind a kettő 75% lesz,akkor 418 pontom lesz,ami pont elég is állatorvosira,az elmúlt évek pontszámait nézve..de persze afölött szeretnék teljesíteni,csak megnyugtató,hogy nem kell 90-100%-osra írnom őket,hogy legyen esélyem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!