A kérdesem rüvid, a kiegészítésem hosszabb lesz, a gyerek megalázása-e, ha nem gúny szándékával, de as írós arct lerajzom a táblára?
Értetlenségemben, tehetetlen mérgemben tettem,, tény. Mert soha semmi nem tetszett neki, se játékban, se semmiben, és anyira kínálta az arc a rajzot, hogy megtettem. Édes kis fej volt, de azt tükrüzte, ami van. Szomorúság, könnyek. A baj az volt, rajz közben, a többiek nevettek. Kifakadt teljes dühével a gyermek, hogy én őt megalázom. A nyitott ajtón át, felettesem meghallotta, bejött, és megmondat 4 szem közt, hogy ha szülő bejön, ő ezért NEM TUD megvédeni, mert igaz. Azonnal beszéltem a gyermekkel, majd írtam a szólőnek, aki szinte tőlem kért bocsánatot, h tudja, sohanem tennék rossz szándékkal ilyet, ő soha nem fog haragudni rám. MIndenkit, engem is megvisektek a dolgok. Bánt nagyon. És tudom, nem vagyok erre a pályára való, de már választásom nincs. Kritikus vagyok, szenvedélyes, érzelmes, nagyon szerető, nagyon haragvó. Nem ide való.Ne írjátok azt, menjek el, mert nem abban akorban vagyok. Segítsetek, legyen az szülő, vagy peadógus. Nálam a gyerek a minden. Álmomban is. Sok vívódással. Engem gyerek többször megalázott. Akár szülő is. Én nem akartam. Nem ez volt a célom. De talán, nem a céla fontos, hanem az ahhoz vezető eszkz, és lásd az eredményt. Várom a válaszokat. ...köszünöm
A gyerekeknek elmondtam, felnőtt is hibázhat, én is hibáztam, és bocsánataot kértem. Több lehetőségem ez ügyben nem volt.
Kedves 2.hozzászóló.Általános iskola 3.osztályosak.....ma bettem mindenkinek apró karácsonyi ajándékot. Csinálta, kis stoptáblát minden gyerekek, hogy ha kiabálok, emeljék fel.
KImentem az osztályból, kértem, név nélkül, nyomtatott betúkkel írják le, min változtassak. 70%-ban csupa dicséret volt. vicces, okos, kedves, jó tanár. 30%-ban, ami nem elhanyagolandó, a kiabálás szerepelt. És, hogy nem hallgatom meg a gyereket. Tudom, ajándékkal szeretetet nem lehet megvenni. Nem is akartam. vettem, mert szeretek adni. Jobban, mint kapni. És láttam az arcukon az örömöt. A történtek örökre bevésődtek a lelkembe, de lényeg,a fiú lelke. Hisz az iskola szolgáltatás...innentől, nincs miről beszélni. Ennek kell megfelelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!