Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondjak egy olyan gyerekne...

Mit mondjak egy olyan gyereknek aki azért gúnyol mert balkezes vagyok?

Figyelt kérdés
Már kezdenek az agyamra menni a hülyeségeikkel amiket kitalálnak a balkezesekre.

2014. okt. 5. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az egyedi. :)
2014. okt. 5. 20:48
 2/13 anonim válasza:
65%
Így születtél nem tehetsz róla ő meg úgy született h mittudomén vörös hajú, szeplős. És teljesen egyetértek #1-gyel, te vagy az egyedi :)
2014. okt. 5. 20:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom. Azt mondd neki, hogy gyengeelméjű, ha ilyen miatt gúnyol.

És ne törődj vele. Ez még óvodásoktól is nevetséges butaság, nemhogy iskolásoktól. Csak őt minősíti.

2014. okt. 5. 20:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Örüljél neki,hogy balkezes vagy. Az emberek 10-20%-a balkezes. Ha csak gúnyolnak,akkor gúnyold ki őket, mert olyanok,mint a kinai cuccok, tömeg gyártottak.

Üdv. Egy balkezes :)

2014. okt. 5. 20:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A stílusos válasz sajnos csak kicsillagozva jöhet ide: te ugyan balkezes vagy, ők viszont balf***ok... :)
2014. okt. 5. 22:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Megy a zöld pacsi
2014. okt. 6. 15:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne tudd meg, én mit gyakorlok már lassan egy éve, hogy a bal kezemmel is olyan jól tudjak írni, mint a jobbal. :)

Szerintem tök jó dolog, hogy balkezes vagy!

2014. okt. 6. 19:34
 8/13 anonim válasza:
100%

Milyen megjegyzéseket kaptál? Én is balkezes vagyok és eddig csak arra kaptam megjegyzést, hogy amikor karórát hordtam, hogy meleg vagyok, mivel a jobb kezemen van karóra (mert ugye a bal kezemen zavart volna).

Amúgy nem kell foglalkozni vele. De megérdemelné ha eltörne a jobb keze és megtudná milyen bal kézzel élni egy ideig...

2014. okt. 7. 02:14
 9/13 anonim válasza:
Nem találtak más fogást rajtad amivel szórakozhatnak.Nagyon ostoba..
2014. okt. 7. 11:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Rafael Nadal, a világ egyik legjobb teniszezője is balkezes, a tehetsége mellett óriási segítség volt neki a balkezessége a meccsek megnyerésében. Én is balkezes vagyok, csak az óvodában átszoktattak sajnos.
2014. okt. 7. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!