Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondjak egy olyan gyerekne...

Mit mondjak egy olyan gyereknek aki azért gúnyol mert balkezes vagyok?

Figyelt kérdés
Már kezdenek az agyamra menni a hülyeségeikkel amiket kitalálnak a balkezesekre.

2014. okt. 5. 20:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#8as. Pl.: A balkezesek 7 évvel hamarabb halnak meg.(bár ezt úgy tudom hogy nem igaz. Ez viszont igaz hogy hajlamosabbak vagyunk néhány betegségre.)

Einstein, Caesar, Napoleon, Picasso, Pelé, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Ludwig van Beethoven, Benjamin Franklin, Isaac Newton ők is balkezesek voltak :D De a kérdésedre válaszolva még azzal kötekednek hogy a balkezesek nem tudnak dobni..És ez húz fel a legjobban mert kézilabdázom elég komolyan.:@ Azt én is megkaptam hogy meleg vagyok mert jobbon hordom az órát. :DD

2014. okt. 7. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor meg miért húz fel?

Nap mint nap bizonyítod, hogy nem igaz az állítás, ezen aztán abszolút kár idegeskedni.

2014. okt. 7. 18:12
 13/13 anonim válasza:
én is balkezes vagyok. szrd le őket. ja amúgy azt mondják a balkezesek jobban tudják használni mindkét agyféltekékjüket és jobb a felfogásuk. ön örülök hogy balkezes vok
2014. okt. 8. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!