-1 matektudással vinni fogom valamire az életben?
Az a helyzet hogy debil vagyok a matekhoz...13 évesen még nem tudom a szorzótáblát,egyszerűen ha megölnek sem tudok kiszámítani magamtól egy egyenletet.
Nagyon nagy probléma lesz ez?Tudom hogy döcögős lesz,de ha a többi tantárgyból jó vagyok,még van némi reménysugár hogy nem cseszi el a matek az életem?
Családi vonás a "debilség" senki se valami jó matekból a családomban.Sokat próbálkoztunk de nem megy.Mintha hirtelen egy ködfátyol hullana az agyam köré ha meglátok egy egyenletet.
Ez miért van egyáltalán?Mert nem arról van szó hogy humánus vagyok,jól megy a nyelvtan,a földrajz,biológia,a kémia,a fizika,csak a számokkal nagyon rosszban vagyok...
ez egy örökletes betegség, ha tényleg úgy van, ahogy leírtad ezt a ,,ködfátyol" dolgot
nem tehetsz róla
nem vagyunk egyformák :)
valakinek ez, valakinek az megy jobban
mindenki azt fejlessze, amiben jó
Hát igen ez igaz,de a szorzótáblát csak kéne tudni hogy megéljek:)Furcsa elképzelni hogy örökre ott lesz velem egy számológép amin a legegyszerűbb szorzásokat kell majd bepötyögnöm...
De komolyan,nagyon nagy probléma lesz mikor tovább akarok tanulni?
én rettentően szenvedtem a szorzótábla bemagolásával, szinte már azt hittem, hogy sose fogom megtanulni
aztán sikerült, ha egyszer jól megtanulod, többé nem felejted el
a matekban minden bonyolultabb művelet az alapokra épül
még sok időd van az egyetemig, addig még javulhat a helyzet
Igen azt hiszem én is tényleg meg fogok szenvedi a szorzóval ha akarok valamit...
Felmentették?Nahát:D
Anno eléggé megnyugtattál mert eszembe jutott hogy tényleg!Lehetséges hogy csak a tanárok ültették a bogarat a fülembe a matek fontosságát illetően?
Szorzótábla és kész!A tanáraim tudják hogy miféle vagyok,ha a szorzótáblát hibátlanul felmondom év végén talán nem buktatnak meg...
Aztán ha azt sikerül beverni a fejembe talán számolni is képes leszek!:)
De jól feldobtatok!Igen szorzótábla...bőven elég!A többi pedig majd jőni fog,ha jőni kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!