Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről?

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem rémes. =/ Bár velem is fordult már elő hogy a tanárnő megalázott de ilyet...

2010. márc. 7. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg kell hagyni "kicsit" túlzásba vitte a tanítónéni... meg sem érdemli, hogy gyerekek közelébe kerüljön! 20/L
2010. márc. 7. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Illik a tanárnőhöz a neve.

Egyébként meg azt gondolom, hogy ez az ügy jól fel van fújva, szerintem ennél néha rosszabb dolgok is történnek tanár és diák között, csak arról senki sem számol be...

2010. márc. 7. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is nagyon durva eset!!! Azért egy lelki sérülés durvább, mint egy fizikai.. Én, ha ilyet csinálnának a lányommal, biztos, hogy nem úszná meg szárazon a tanár, lehet örökre a lányban lesz, emiatt akár szégyenlőssé, visszahúzódóvá is válhat, majd nem mer kiállni magáért.. fiatal lány, mit tudja még, hogy mi van. Az első voltam amúgy. 20/L
2010. márc. 7. 09:56
 4/4 A kérdező kommentje:

2. válaszoló.

Szerintem nincs felfújva. =/

Igaz történhettek/történnek durvább dolgok is de azért ez is eléggé gáz.

2010. márc. 7. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!