Mit gondoltok erről? Milyen lehetőségeim vannak?
Vesémmel elég sok problémám van, állandó jelleggel szedek rá gyógyszert. Ami örömére egy rakat mellékhatás kijött rajtam. Többed között az egyik az, hogy a bőrömön jöttek ki ilyen nagyon csunya barna piros foltok többnyire hasamon meg az egész testemen. Karomon és államon annyira nem látszik de ott hasnál nagyon csúnya.
A tesi tanárom kitalálta hogy tesi orákat duplán tartanánk és lemennénk az uszodába.
Ezt szerintem eldöntötte magába. Nem mondta senki hogy ne én meg így nem akartam a többiek örömét elvenni. Persze utána mondták a többiek is hogy nem akarnak lemenni, de senki nem akarja a másikat megbántani de ez lényegtelen.
Nekem viszont szerintem ilyen bőrrel nem lenne helyes lemenni strandra mert lehet hogy csunyább lenne, másrészt nem is szivesen mutogatom a többieknek.
Ha orvoshoz elmegyek akkor adna állandó igazolást? Vagy mit lehetne csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!