Mit tennétek a helyemben? (Gólyatábor)
Az az igazság, hogy nem vagyok egy bulizós ember, a tömegtől meg egyenesen rosszul vagyok. Nehezen barátkozok és nem szívesen veszek részt megalázó feladatokban. Ráadásul problémák vannak a fülemmel, ami miatt a hangos dolgok zavarnak. Így tehát nem szívesen mennék el a gólyatáborba. De tartok attól, hogy ha nem megyek el, akkor meg sok fontos információról lemaradok. Mit tegyek?
18/L
Én is félénk voltam (vagyok?), nem voltam gólyatáborban mégis vannak barátaim, és sok más embert is ismerek az évfolyamról, vagy felsőbb évfolyamról. :)
Az ismerkedéstől nem kell félni, majd az előadásokon, gyakorlatokon, a zh-kon, vizsgákon úgy is rá lesztek kényszerítve, hogy ismerkedjetek, ott szépen megváltozik minden. Szóval senkinek "kell" gólyatárborba menni, ha nem akar, vagy esetleg ilyen félelmei vannak.
19# vagyok. Nem a pontozásért, mert nem érdekel, de érdekes, hogy én voltam az egyetlen aki azt merte írni akár meg is próbálhatná és le lettem pontozva :D na mindegy.
Megértelek kérdező, én is pont ezek miatt habozok. De meguntam hogy irigyeljem a laza, könnyen barátkozós kedves lányokat. Nem azt mondtam ezzel h el kell qrvulni, meg ilyenek, hanem egyszerűen ki kell próbálni kicsit levetkőzni a félelmeket és szem be nézni velük, max nem jön be aztán vissza lehet bújni a csigaházba. + egy tapasztalat. Van veszteni valód? nincs, max fogod magad és hazamész.
De ezt leszámítva valószínűleg nem maradsz le semmiről ha nem mész el. A gólyatábor az ismerkedésről szól, bővebb infókat a következő hetekben fognak mondani.
ahogy előttem is már sokan elmondták, az ismerkedésre amúgy is rá lesz szorulva mindenki.
Gondold meg aztán meglátod. :)
Köszi a válaszokat!
Igen, tudom, hogy nem ártana nekem se, ha kicsit kilépnék a komfortzónámból, de azt hiszem nem éri meg 15 000 Ft-ot kiadni 4 napra, úgy, hogy valószínűleg nem érezném jól magam a hangos tömegben. :/
Sajnos tényleg egybeesik a regisztrációs hét és a gólyatábor. De elvileg akkor is részt tudok venni a regisztrációs héten, ha a gólyatáborba nem megyek el. Szóval hacsak tényleg nem muszáj, akkor nem fogok menni. Persze szeretnék barátokat szerezni, de mivel az nekem nehezen megy, nem hiszem, hogy pont abban a 4 napban változna ez meg.
Nem, ez a veszprémi Pannon Egyetem.
Kedves utolsó, és akkor te mit csinálsz? Elmész a gólyatáborba?
Ja értem. :/
Kedves utolsó, köszi ez egy jó ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!