Mit tennétek a helyemben? (Gólyatábor)
Az az igazság, hogy nem vagyok egy bulizós ember, a tömegtől meg egyenesen rosszul vagyok. Nehezen barátkozok és nem szívesen veszek részt megalázó feladatokban. Ráadásul problémák vannak a fülemmel, ami miatt a hangos dolgok zavarnak. Így tehát nem szívesen mennék el a gólyatáborba. De tartok attól, hogy ha nem megyek el, akkor meg sok fontos információról lemaradok. Mit tegyek?
18/L
Köszi a válaszokat!
Megnyugtattatok! :)
Engem is megnyugtattatok.:) Én is most megyek egyetemre, és valószínűleg én sem megyek gólyatáborba, ugyanazért mint te, mert én sem vagyok egy bulizós ember, én is nehezen barátkozok, stb. :)
18/L
Őszintén szólva a leírásod alapján, ha a helyedben lennék valószínűleg én se mennék el.
Igazából én elég zárkózott vagyok meg minden, de ott voltam az enyémen és életem legjobb élményei között van. Jól éreztem magam nagyon, sok ismerős, havert találtam, meg minden...
Viszont információ szempontjából... én nem tudom ki hogy van vele, de én 4 nap alatt 6 órát aludtam összesen, mikor információkat próbáltak átadni nyitott szemmel aludtam. Szó szerint. Nagyon nem érdekelt olyan állapotban, és tényleg nem maradsz amúgy le semmiről. Regisztrációs héten 25 ször elmondják ugyan azt, még unni is fogod.. Persze jó volt előre tudni 1-2 dolgot, főleg az ilyen pletykákat a tanárokról, mert nálunk releváns válaszot adtak és hideget-meleget egyaránt. De ezt meg, ha például benne leszel a csoportba a közösségi oldalon ugyan úgy meg tudod kérdezni. Szóval CSAK információért nem éri meg menni.
Köszi a válaszokat! :)
Már eldöntöttem, hogy semmiképp sem szeretnék menni, de lehet, hogy sajnos mégis muszáj lesz, mert valami olyasmi van, hogy a gólyatábor egybeesik a regisztrációs héttel, azon meg ugye ott kell lenni. :(
szia! 2 dolog miatt is írnék...
Az első: hasonló cipőben járok mint te, én is gondolkodom még hogy menjek vagy sem, de én arra hajlok hogy igen. Határozott nemet tudok mondani minden olyanra amit nem szeretnék, a többit meg élvezni kell és megtalálni a hozzád hasonló embert. Én úgy vagyok vele, hoyg egész eddig leéltem az életem egy burokban amiből nem mertem kilépni. Jobban rettegek attól hogy a jövőben is ebbe leszek bezárva mintsem kipróbáljam magam, és 3 napig szembe nézni a félelmeimmel. Ismerve magam, ha a GT jól sül el, biztos hogy többet nem lesz problémám a társasággal az ismerkedéssel. Én sem iszom, visszafogott vagyok, a tömeget sem szeretem. De szeretném hogy egyetemen egy új élet kezdődjön, barátokkal, pezsgéssel ahhoz pedig az kell hogy engedjek a régi szokásokból.
Másik dolog.. Én Veszprém környéki vagyok, ugyan az egyetemre nem jártam de sokat hallottam róla, anno egyetemi tájékoztató előadáson is voltam és sok jót hallottam róla. több ismerősöm is oda megy, várják nagyon. Vidéki egyetem, össze sem hasonlítható a fővárosi nagy egyetemekkel. véleményem szerint családiasabb a hangulat, és igazából minden rajtad múlik. Tény hogy sok embert megismerhetsz, hisz ez a fő célja az egésznek.
a lényeg, hogy gondold meg, és ha mégis menned "kell" akkor próbáld meg élvezni. Hidd el, megéri. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!