SZTE GTK gólyatáborról valaki mesélne? Milyen szokott lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Döntés előtt állok, nem tudom, hogy menjek-e egyedül (+külföldiként) gólyatáborba. Valaki volt már az SZTE Gazdaságtudományi Karának gólyatáborában? Ha igen, akkor milyen volt számotokra? Megérte elmenni?
2015. júl. 26. 15:55
1/10 anonim válasza:
Én voltam, de már régebben, 2010-ben. Nekem nem érte meg túlságosan elmenni.
2/10 anonim válasza:
Engem is oda vettek fel idén és én menni fogok. Előző osztálytársaim akik tavaly voltak nagyon tetszett nekik és csak jókat meséltek róla. Szóval gyere én se fogok ott nagyon ismerni senkit.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Alszok rá egyet-kettőt és jelentkezem, addigra gondolom nem fog betelni a létszám.
2015. júl. 26. 19:09
4/10 anonim válasza:
Tavaly csak 100 körüli ember jelentkezett rá, így családiasnak mondható. Az nem számít, hogy ismerős nélkül mész, ezt erre találták ki. Szinte nincs olyan táborfajta, ahol ez kevésbé számítana.
5/10 A kérdező kommentje:
Idén eddig még csak 27 ember jelentkezett... Szerintetek sokkal fog növekedni ez a létszám, vagy a tavalyi ''bortányok'' végett nem fognak sokan menni?
2015. aug. 1. 02:41
6/10 anonim válasza:
Ja én is néztem ez elég kevéske pénzt még nem utaltam el remélem fognak még jelentkezni
7/10 anonim válasza:
Sziasztok! Én is a GTKra fogok járni és még nem döntöttem a gólyatáborral kapcsolatban. Sajnos a tavalyiról elég sok rosszat hallottam, ezért vacillálok még.
8/10 A kérdező kommentje:
#7 Miket hallottál a tavalyiról?
2015. aug. 3. 00:48
9/10 anonim válasza:
Vetkőzős verseny volt és odáig fajult a dolog,hogy egy csajt teljesen meztelenül, az asztalon a többiek előtt megujjaztak... egyik ismerősöm ott volt és ő mesélte.
10/10 anonim válasza:
Hát ha valaki emiatt a hír miatt nem megy, szerintem rosszul teszi... én nem tudom, hogy elhiggyem-e. Szerintem nem kell félni, meg hát a csaj is biztos élvezte... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!