Valaki tud mesélni BME VIK-es gólyatáborról? 18/L
Én elég régen voltam, de nagyon jó emlék. Akkor még alig voltunk lányok, és a fiúk kb. a tenyerükön hordoztak. Elsőre fura is volt, hogy akárki jön szembe, a nevemen szólít - nagyjából két óra múlva már fogalmam se volt, hogy kinek mutatkoztam már be és kinek nem, de mindegy is, mert akinek már igen, annak sem emlékeztem a nevére.
A programok elég vegyesek voltak, a klasszik csapatépítők mellett rengeteg hasznos infót is átadtak.
Az ivós rész miatt ne aggódj, ha mértéket akarsz tartani, lesz rá lehetőséged.
Menj el, legyél érdeklődő és jól fogod magad érezni :)
27N
A tábor előtt gondolkoztam, hogy kihagyom, de életem egyik legjobb döntése volt, hogy mégis elmentem. Teljesen más volt úgy bemenni az első órákra, hogy már ismertem egy csomó embert, s a kollégiumban sem voltak már ismeretlenek az arcok.
Egy kicsit más a tábor jellege az átlagos gólyatáboroktól, ez főleg a profi szervezésen és a jó, tartalmas programokon látszik.
"Teljesen más volt úgy bemenni az első órákra, hogy már ismertem egy csomó embert"
Ezt sokan szokták mondani, de én kivétel vagyok ez alól, nem volt számottevő öröm évkezdéskor ismerni azt a néhány fiút, akikkel úgysem ígérkezett nagy barátság. A tábor programja viszont tetszett. Itt tényleg ne számíts arra, hogy leitatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!