Írna nekem olyan aranybogár BME-s, aki mesélni arról, hogy mennyi szabadideje van, illetve hogy azt hogyan tölti el?
Nagyon-nagyon hálás lennék érte! :)
17L
én akit ismerek az elég sokat és sokáig bent van az egyetemen.
szabadidőben vagy tanul vagy a barátnőjével van, vagy bulizik
A szabadidorol annyit tudok mondani hogy nincs de azt egesz jol el lehet tolteni! :D
Sajnos ebben semmi vicc nincs ha eppen nincs is dolga az embernek akkor a kovetkezo leadasra,zh-ra kell keszulni. Ugyhogy ha ide szeretnel jonni akkor fel kell erre keszulni. Ha van meg konkret kerdesed szivesen segitek!
sok mindentől függ. úgy általánosságban elmondható, hogy vannak a félévnek időszakai (ez a félév közepe és vége), amikor abból áll a heted, hogy iskolában vagy, vagy tanulsz otthon. általában az ezeket a heteket megelőző hétvégén is végig kell tanulnod. (persze, ha jó jegyeket akarsz).
vannak olyan időszakok is, amikor nincs mondjuk csak egy zh-d vagy 1-2 beadandó vagy ilyesmi. tárgytól függ eléggé, de azért pár óra alatt megoldható (2-10 között mondjuk). Lesznek olyan hetek is, amikor nincs semmi dolgod szinte, akkor csak be kell járni (ilyenek mondjuk inkább csak az első 1-2 hét)
szóval eléggé hullámzó, de idővel megszokod, megtanulod beosztani az időd és ha szereted amit tanulsz, akkor nem érzed annyira nyűgnek a tanulást. ehhez azért le kell húzni 1 évet legalább sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!