Az az igazság, hogy nem vagyok egy bulizós ember, a tömegtől meg egyenesen rosszul vagyok. Nehezen barátkozok és nem szívesen veszek részt megalázó feladatokban. Ráadásul problémák vannak a fülemmel, ami miatt a hangos dolgok zavarnak. Így tehát nem szívesen mennék el a gólyatáborba. De tartok attól, hogy ha nem megyek el, akkor meg sok fontos információról lemaradok. Mit tegyek?
En semmi hasznos infot nem szereztem ott, es eleg gagyi volt az egesz, de a baratsagokat ott kotottem. Ezert megerte.
2015. júl. 27. 23:39
2/30 anonim válasza:
Semmiféle fontos információról nem maradsz le. Az orientációs napon elmondanak mindent, annak meg, hogy a felsőbb évesek elmondják hogy minden tanár egy büdös g..i, és egyiknél sem lehet semmilyen tárgyból átmenni, semmi értelme.
2015. júl. 27. 23:51
3/30 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy nem fogok elmenni..
2015. júl. 27. 23:54
4/30 anonim válasza:
Én sem voltam a sajátomon, mégis hamarabb elvégeztem mint azok a felsőbb évesek akik már akkor is ott b...ták a rezet. Tulajdonképpen magáról a képzésről, órafelvételről semmi hasznosat nem mondtak el azoknak akik ott voltak, csak egy listát kaptak amire le volt írva hogy melyik tanár miért szar, de gyakorlatilag egy darab pozitívum nem szerepelt egyiknél sem. Ezen kívül mindenki lerészegedett mint a szutyok. Szerintem hagyd a retekbe, mondom, nem maradsz le semmiről. Nyilván amit ott el tudnak mondani, azt el tudja mondani a szakfelelős tanár is orientáción, meg szerepel a netes felületen/TVSZ-ben is.
2015. júl. 27. 23:57
5/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Azt hiszem tényleg nem fogok menni. Nem hiszem, hogy megéri, hogy 4 napig sz@rul érezzem magam.
2015. júl. 28. 00:01
6/30 anonim válasza:
Hallod szóról szóra ez a problémám, még annyival megspékelve, hogy inni sem iszom... :O Azt hittem egyedül vagyok ezzel. Én attól félek, hogy így nem lesznek barátaim, és megint beleesek ebbe a körforgásba amit a nehezen barátkozás okoz. Most lehet, hogy jelentkezek pótfelvételin, és akkor problem solved, mert úgyis lemaradok a táborról mire kiderül az eredmény, de már eddig is afelé hajlottam, hogy inkább nem megyek el. :D Gondolkoztam, hogy az NKE-t is megpályázom, és ha oda felvennének, az lenne az egyetlen eset amikor biztosan elmennék. Ott aztán tényleg fontos a "bajtársiasság".
2015. júl. 28. 02:05
7/30 anonim válasza:
én sem volt a sajátomon, nem bántam meg, szereztem barátokat is és elég sok embert megismertem, szóval jól érzem magam
bár, az első pár hónapom magányosan telt, de az sem volt vészes :)
2015. júl. 28. 11:02
8/30 anonim válasza:
Én sem voltam az enyémen, és a felkészítő hét alatt azokkal barátkoztam össze, akik szintén nem voltak, és ők a legnagyobb arcok :D 21/L
2015. júl. 28. 14:32
9/30 anonim válasza:
Szerintem jó elmenni, megismered a kartársaidat és szeptemberben nem fogsz egyedül ülni az előadóba és nem ismerni senkit.Csak abban kell részt venni amiben szeretnél. Én mentem az enyémre és nem bántam meg:)
Melyik egyetem?
2015. júl. 28. 14:50
10/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem most már szinte végleges, hogy nem fogok elmenni. Kedves 6-os kommentelő, nem, nem vagy egyedül. :) És amúgy én se nagyon szoktam alkoholt inni, úgyhogy ebben is hasonlítunk. Te hova jelentkeztél?
Attól én is félek, hogy nem lesznek barátaim, de szerintem ez nem azon a 4 napon fog múlni, hiszen mivel nehezen barátkozom, a gólyatáborban se menne könnyen..
9-es válaszoló, a veszprémi Pannon Egyetemre fogok járni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!