A Pázmányon kötelező tantárgy lesz a holokauszt. Vélemények? (pro és kontra)
20: Még szerencse akkor, hogy a mai zsidók (akiket látsz a médiában és körülbelül mindenhol) nem a sémita népcsoportból származnak. Különben elég gáz lenne az, amit a szintén sémita népekkel (pl.: palesztinok) tesznek a Közel-Keleten.
15: Szerintem is. Sőt, a legjobb lenne ha még a kis bucijukat is használnák és úgy néznének körbe.
21: Ezért kell tanítani.
(
1) a mai zsidók a sémita népcsoportból származnak.
2) "palesztinok" - tájékozódj, de ne csak a qruttyról!
)
22: Kösz, hogy lehülyéztél, bro; köszi a személyeskedést. Ha már egyszer nem vagy képes értelmesen érvelni... Kuckurucot meg már évek óta nem olvasok.
Igen, azok nem szemiták, akiket látsz a tévében. Tudod, volt egy olyan ország régen, hogy Kazár birodalom. Tudod, ők csak úgy vették fel a zsidó vallást és tudod, az országuk az ezres évek környékén felbomlott és ők lepték el a világot. Érdekes módon más nemzetek fiait nem látni szerte a világon mindenhol, csak a zsidókat.
Meg ha már itt tartunk, nem árt összehasonlítani a sémita népekkel azokat a zsidókat, akiket te például annyira szeretsz. Simán, szemrevételezéssel.
A palesztinokkal nem tudom, hogy mi volt a problémád.
Pont az olyanok miatt kéne megreformálni az oktatást, mint amilyen te is vagy. Nem gondolkodsz, csak böfögöd vissza a középiskolás tananyagot. Szerinted 56 is ellenforradalom volt, mert még úgy tanították régebben, vagy mi?
24 nem kell alpári szintre vinni ezt a kérdést és "böfögést" emlegetni. 'nneddudgi' nagy tudású - még ha nem is értek vele egyet általában.
Nekem az a meglátásom, egy álnokságra nevelés mozzanata ez. Tudni kell a történelemről, a gaztettekről a népirtásokról, örmény népirtásról, a holodomorról [(ukránul: Голодомор, magyarul éhhalál) (1932–1933) az ukrán nép történetének egyik legnagyobb katasztrófája: közvetlen halálos áldozatainak számát 7 millió és 10 millió közé teszik, amiből csak a gyermek áldozatok száma 3 millió volt], cigány-holokausztról is -
de csak azért, hogy ne legyen ilyen.
Aki ebből -ártatlanok gyalázatos megöléséből- bármiféle hasznot akar húzni a legnagyobb gazember a világon.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Ismétlem, elvileg helyes, mivel még mindig kevés a valódi ismeret és próbáljuk remélni, hogy valami eredménye lesz is. A remény hal meg utoljára.
Trianonról egyébként legalább annyiszor van szó, legalább annyi könyv jelent meg ( noha az azért mégsem okozta csaknem f´lmillió ártatlan magyar kegyetlen és értelmetlen halálát ), csak persze, van, akinek abból semmi nem elég, a soából meg minden sok, mert utálja a zsidókat, mert csak.
Bocs, hogy hosszú lett - ezért kell tanítani, persze, nem csak a soát ...
+++++++++
# 24/25 16:57 : Mondhatnám, hogy szívesen, de nem volna igaz, mert nem hülyéztelek le, csak
egyik téves állításodat helyesbítettem
másik állításod kapcsán pedig ajánlottam a szélesebbkörû tájékozódást.
Az viszont már nem vet rád jó fényt, hogy egyik kérdésben sem egészítetted ki ismereteidet, ezért, noha a topik szempontjából off, a tényszerûség kedvéért kénytelen vagyok, legalább vázlatosan:
1) A legszínvonalasabb, legelismertebb genetikai laboratóriumok vizsgálatai bizonyították, hogy a szórványban ( Európában, Amerikában, Ausztráliában, Oroszországban ) élõ zsidók a legszorosabb genetikai rokonságot a közelkeleti népekkel mutatják, sokkal szorosabbat, mint a környezetükkel.
Ez azt bizonyítja, hogy az a feltételezés, hogy a kazároktól származnának, nem egyébb, mint mese, kitaláció.
( Nem bizonyítja, hogy nem lehet közük a kazárokhoz, csak azt, hogy a kazárokhoz nincs több közük genetikailag, etnikailag a zsidóknak, mint Neked. )
Részleteket találsz a neten, ha keresed, persze, nem a qruttyon. És sajnos nagyobbrészt angolul.
2) "A palesztinokkal nem tudom, hogy mi volt a problémád."
Mint mondtam, - tájékozódj, de ne csak a qruttyról! De azóta se tetted, másképp tudnád, hogy
a) A "Palesztina" elnevezést isz 135-ben vezette be Hadrianus, az imperialista hódító Római Birodalom vérskezû, tömeggyilkos császára, miután vérbefojtotta a zsidók szabadságharcát ( 580 ezer halott, nem számítva az éhinség, járványok és tûzvészek áldozatait, 950 települést, 50 erõdött tetttek a rómaiak földdel egyenlõvé - Cassius Dio: Róma története )
Ennyit "Palesztináról"
b) "palesztin nép" nem létezik : "Mi [arabok] egyetlen nép vagyunk. ... Igen, önálló palesztin identitás csak taktikai okokból létezik. Az palesztin állam alapítása újabb eszköze a harcnak Izrael ellen és az arab egységért." ( Zuheir Mohsen PLO ( PFSz ) vezér - Trouw holland újság, 1977 március 31 [link] ) A cikk fénymásolata: [link]
c) 21: "gáz lenne az, amit a szintén sémita népekkel (pl.: palesztinok) tesznek a Közel-Keleten. "
Szted mit tesznek? Ne fáaradj, kitalálom: szerintd népirtanak. Na ehhez némi konkretum:
az arab izraeli konfliktusnak 67 év alatt, nemcsak az öngyilkos merénylõket, de az egyiptomi, szíriai, jordániai, iraki reguláris hadseregeknek a háborúkban elesett katonáit is beleszámitva, tehát a háborúkban résztevevõ arab országok és a jelenlegi Izraelnek
össz kb 103 millió arab lakosa közül
összesen majdnem 45 000 arab esett áldozatul. Persze, egy is pont eggyel több az elfogadhatónál, DE
ugyanez idõ alatt a teljes arab népesség
kb 1 milliárd lakosából
több, mint 11 millió arabot öltek meg ARABOK. ( Ehhez képest szinte fel se tünik, hogy a szíriai polgárháború eddigi több, mint 200 ezer áldozatát is számítd, vagy sem, azért ez is háromn év alatt majd négyszerese az 67 éves arab-izraelinek )
Mindenesetre az arab-izraeli konfliktusban az érintett lakosság ezredrészének majdnem fele halt meg.
Ez alatt arab-arab konfliktusban az érintett lakosságnak több, mint századrésze halt meg, vagyis a lakossághoz képest HÚSZSZOR annyi arabot öltek meg arabok, mint zsidók.
Szoval kik is mûvelnek mit a Közel Keleten és kinek min kell elgondolkodni?
"Szerinted 56 is ellenforradalom volt"
Ez igazán offok offfja, de egyefene, beavatlak: nekem édesmind1, ki, kinek, hol, mikor, mit tanított '56-ról, ugyanis átéltem. Igaz csak majdnem 15 évesen, nem vettem részt benne ( "vaskalapos" szüleim megmásíthatatlan véleménye volt, hogy ahol lõnek, ott 15 éves kiskamasznak semmi keresnivalója. )
Ezzel szemben, mivel Nagybátyám ( Apám testvéröccse, I-ten nyugosztalja, mindkettõjüket ( nyugi, 100 felett lennének ) ), már akkor fõorvos volt, el tudta intézni, hogy Apu '57 nyarától néhány évig egy szanatóriumba volt beutalva, ahol látogathattuk, olykor hazajöhetett, pl hétvégére, de néha hétköznap, teljesen ötletszerûen. Így aztán valahogy sose találkozott olyan látogtókkal, akikkel nem szertett volna. Pedig Õ se lövöldözött.
Úgyhogy maj bizonyára beíratkozom hozzád, hogy taníjjááá mááá az "ellenforradalomróóó"! ( vazz .... )
+++++++++
# 25/25 18:49
Értelek, látom eszedben sincs a soát relativizálni. A világért se. És persz iztos vagyok abban, hogy nem felejtetted el, hogy
az örmény népirtáshoz, a holodomorhoz, az amerikai indiánok tragédiájához, a napjainkban Afrikában folyó népirtásokhoz ( melyek ádozatinak száma lassan meghalad minden egyebet ) MAGYAROKNAK egyáltalán nem volt közük, míg 1941 és '45 között magyarok gyilkoltak és küldtek magsemmisítõtáborba ( Vernichtungslager ) MAGYAROKAT.
Tudom, hogy nem feledkeztél meg errõl a hajszálnyi különbségrõl, csak leírni felejtetted el, ezért pótoltam.
( NEM pedig azért, hogy most valami gyökér a "bûnös nemzet" cimkéjû baromsággal hozkodjon elõ, mert "bûnös nemzet" cimkéjû tudvalevõleg NINCS, nem volt és - reméljük, nem is lesz. Volt néhány száz gátlástalan gazember, talán néhany ezer tudatlan, önkontrol nélküli taknyos, néhány tízezer nem túlmûvelt viszont meghülyített ( hivatalosan: manipulált ) gyökér akik elkövették, amit. Ez nem egy nemzet. Egyébként azt, hogy "bûnös nemzet", eddig kizárólag náci gyökerektõl hallottam´, olvastam - najó lehet, volt néhány nem náci gyökér is. )
++++
Mégegyszer bocs, hogy hosszú lett - ezért kell tanítani, persze, nem csak a soát ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!