A Pázmányon kötelező tantárgy lesz a holokauszt. Vélemények? (pro és kontra)
Igazából az emberek jelentős többségét már eddig is bosszantotta az állandó holokausztozás (legalábbis ezt tapasztalom a környezetemben). Ezzel viszont azt hiszem sikerült feltenni az i-re a pontot.
Mintha a zsidók nem is szeretnék, hogy az emberek elfogadják őket. Mintha nem is próbálkoznának.
Én azt gondolom, láttam helyszínt is, meg néhány eredeti felvételt az elfoglalásuk után, meg sok információhoz jutottam a történtekről anélkül, hogy kerestem volna, legfeljebb ha véletlenül odakapcsoltam, nem mentem tovább.
Soha ne történjen meg mégegyszer, de a gyakori emlegetés, anyagi jóvátétel emlegetése még 70 évvel a történek után is már visszatetsző számomra.
Azt nem mondom, hogy már lassan visszájára fordul nálam a dolog, de komolyan kezdek közömbössé válni, elvesztem lassan korábban megvolt együttérzésemet.
"valamennyi karán bármilyen képzésen tanulmányokat folytató hallgatóknak a diploma megszerzésének előfeltétele lesz."
Vegyük észre: Ha reggeltől estig,születéstől-halálig örökké ezzel foglalkozna mindenki - egyeseknek az sem volna elég, sajnos.
Na a pontozásokon látom, hogy megjöttek közben a liberátorok is. Ti is nyugodtan hozzászólhattok ám, nem csak lepontozni lehet.
Egyébként ezt meg csak itt hagynám:
https://www.youtube.com/watch?v=dtlPlZGvgY0
Remélem ezt is lenyomják majd a nebulóknak az egyetemen.
Aki utálja a zsidókat, az még jobban fogja utálni őket, aki tagadja a holokausztot az ezután is tagadni fogja (ezek az emberek, ha egy időgéppel visszamennének és szemtanúi lennének, ahogy a csont sovány emberek dolgoznak a táborokban, akkor is az járna a fejükben, hogy "hmm ezt valahogy biztos megrendezték, valami átverés van a dologban" kb ilyen pofával [link]
szóval teljesen értelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!