Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Atlaszból megírhatók a töri...

Atlaszból megírhatók a töri esszék háttértudással?

Figyelt kérdés
Fizikából emeltezek, ezért törire nem volt időm. Elég lenne a 60% is írásbelin, szóbelin javítok majd. Az első részt megírom kb. 35/45 pontra, tehát a kérdésem, hogy 20/45 pontot el lehet-e érni atlasz segítségével a 2. részben?

2015. máj. 5. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ez engem is érdekelne bocsi az offért.

egyébként ha be tudod határolni a korszakot , térben is elhelyezed, beleírod a fogalmakat amiket ismersz és odakapcsolódik. és használod a forrást akkor az már szerintem elég.. tanárom is azt mondja

amúgy a 35+20 még nincs 60%:D

2015. máj. 5. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem igen, egy kis józan ésszel, források segítségével meg az atlasszal lehetséges

persze nem árt ha tudsz is valamit, de összehozható, ha nem adnak túl nehezet

2015. máj. 5. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:

De mert 55/90*100 az már 61% :)

Látom te is spekulálsz. :D

2015. máj. 5. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Az értékelési szempontokra nagyon figyelj, hogy minden benne legyen, már pusztán ezzel meg lehet 20 pont (térben és időben elhelyezed, kicsit idézel az egyik forrásból, és odaírod hogy az XY forrás szerint,…). Az atlasz meg a józan paraszti ész megadja a másik 20 pontot. Ha még a háttértudásod is a helyén van, akkor max pontos lesz.

Ne izgulj!

2015. máj. 5. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
de ha van 60pontod az írásbelin akkor szóbelivel lehet ötös. erre gondoltam:)
2015. máj. 5. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!