Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tippmix 0 háttértudással?

Tippmix 0 háttértudással?

Figyelt kérdés
Lehet bízni a tippeket adó oldalakban és néha párszáz forintot rááldozni úgy, hogy egyáltalán nem követem a focit, csak a tippelős oldalakon, facebook csoportokban feltett dolgokat másolom rá a szelvényre? :D Ez nagyon hülyeség?

2014. nov. 1. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
a focimeccsek 90%-a bunda, ha pénzt akarsz nyerni ne azokra rakj
2014. nov. 1. 15:09
 2/9 A kérdező kommentje:
akkor mit ajánlasz?
2014. nov. 1. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ha van sakk akkor azt mindenképp(kb 5-ből 4-szer döntetlen lesz), a tenisz is jó, darts, hoki és inkább kevés meccset(max 3-at) rakj meg több pénzel(mondjuk 1000-el), ne 8-at 200ft-al mint ahogy nagyon divatos a tippmix csoportokban.
2014. nov. 1. 15:39
 4/9 A kérdező kommentje:
És ezekre is lehet fogadni postán, lottózóban, vagy csak online?
2014. nov. 1. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
lehet
2014. nov. 1. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
23%
Figyelj 15éve sportfogadó vagyok és hidd el lehet vele keresni rengeteget.Naponta rakok tippmixen focit,amerikai focit és jéghokit.Ha szeretnéd privibe irok neked egy-két tippet.
2014. nov. 2. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Sztem az öngyilkosság egyik módja !
2014. nov. 2. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennek így annyi értelme van, mint lottózni. Sőt, még annyi sem, mert lottónál van esélyed milliárdokat nyerni, itt nincs.

Összességében nyerni így végképp nem fogsz, és ráadásul így a játék örömének is annyi.

(Persze, ezen az oldalon is vannak ám bőven olyan spammerek, akik majd bombáznak a jobbnál jobb ajánlataikkal, azt állítva, hogy ők aztán mindig csak nyernek, és vagyonokat keresnek rajta... de mondani akárki tudja. Én is mondhatnám, hogy hetente tízmilliót nyerek a mixen, cáfolja meg valaki, ha tudja... de attól ez még nem lesz igaz. Én a tényeknek és az észnek hiszek.)

Az sem igaz, hogy a meccsek 90%-a bunda lenne. Kevés ennél nagyobb ökörséget olvastam. Igen, van bunda a fociban, meg vannak megbeszélt eredmények, valamint csalások, előbbire elég megnézni a tavalyi év végi spanyol és olasz bajnokikat, milyen érdekes eredmények születtek, utóbbira meg hadd ne mondjak hazai példákat. De az, hogy a meccsek 90%-a bunda lenne, az orbitális nagy bullshit. 1-2% sincs. Egy évben 300-500 meccset játszanak egy ligában, ezekből talán 10 bundameccs ha van...

Egyszerűen vannak olyan sportágak, ahol a sportág jellegzetessége, hogy kevésbé kiszámítható az eredmény. Nem kell mindenben a bundát látni...

Megélni meg ne egy játékból próbálj! Ha játékként tekintesz rá, és elversz rá hetente párszáz forintot, vagy egy ezrest, azzal semmi baj nincs. Más hülyeségekre jóval többet is elvernek az emberek. :) De soha ne tegyél fel annyit, amennyi már fájna, ha elveszíted.

A facebookos tippoldalakat meg kerüld el jó távolról mindet! Én már jó ideje figyelemmel kísérek több ilyen tippoldalt, 30-40-50 ezres vagy még nagyobb követőszámmal rendelkezőket, és először nagyon meglepett, hogy milyen pocsék tippeket adnak. Hosszabb távon egy olyan oldalt sem találtam, amelyik hétről hétre, hónapról hónapra folyamatosan nyereséges lett volna. Az is ritka, ha valamelyik néha-néha egy pozitív mérlegű időszakot zár, vagy csak elenyésző mértékben veszteséges.

A legtöbb az olyan brutális szinten veszteséges, hogy azt a pénzt, amit a tippjeikre áldoz valaki, érdemesebb lenne kaparós sorsjegybe fektetni, mert annak magasabb a nyerési aránya.

Ismerek olyan oldalt - szintén több tízezer követővel rendelkesző oldalról van szó -, akiknek a tippjei kevesebb, mint 25%-ban jönnek be. Azaz nagyobb esélyed van nyerni, ha tök véletlenül tippelsz valamit, mert az úgy kb. 33%... Ha azt nézzük, hogy a szelóikkal a befektetett pénz mekkora részét lehet visszanyerni, még rosszabb a helyzet. 10-20% körül mozog, és van, hogy egy teljes hétig egy szelvényük se jön be.

Persze, a legtöbb oldalnál ennyire nem drámai a helyzet, a tippeléseikkel egy 30-40%-os arányt a legtöbbjük elér, és a befektetett pénznek a 40-50%-át azért visszanyerik a tippjeikkel, na de ez is bőven veszteséges.

Aztán persze többségük erősen reklámozzaa az emeltdíjas tippjeiket, amiből nehogy azt hidd, hogy meg fogsz gazdagodni! Ők igen, amikor pár random tippért elkérnek egy ezrest, ami aztán 50-60%, hogy nem jön be.

Ennyire lehet ezekben az oldalakban bízni.

Én azt mondom, hogy ha szeretnél tippmixelni, akkor tedd azt, de csak kis pénzzel, hobbi szinten, és inkább olvass el pár újságcikket, beharangozót egy-két meccsről, és az alapján tippelj.

2014. nov. 4. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azokat a csoportokat szeretem, ahol kiírnak egy tuti nagytétes tippet hazaira. Rá fél órával egy másik admin kiírja ugyanazt a meccset nagyontuti nagytétes döntetlenre.

Aze redmény meg vendég lesz. XD

2014. nov. 7. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!