NTT Tippmix VIP csoportról mik a vélemények, tapasztalatok?
Akinek van 1 millió forintja, az mit akar? újabb egy milliót
szóval aki nyer tippmixen amúgy is, miért ne adná el a tippeket? bejön a mixe +még a tippek adásából is nyer
de úgy látszik ezt a bonyolult folyamatot nehéz pár embernek felfogni
Te nagyon okos lehetsz....mondanál konkrét tapasztalatokat? Mert alaptalan hülyeséget bárki tud beszélni...
Elég régi kérdés, de azért válaszolok , hátha még jár erre valaki.
Nagyon sok buta ember van a válaszolók között úgy látom... most én leszek a nagyokos.
Kis odds nincs.. csak kicsi tét. Mondja már nekem valaki azt, hogy 1,5 odds kicsi.. játszd meg egy millió forinttal, máris félmillió hasznod van. Kettő ilyen oddssal, már több mint egy millió haszon van egy millió forintból. Az NTT igenis jó tippeket ad.. az egy dolog, hogy nem minden nap 100 % os a csoport, de 14-ből 10-12 tipp mindig jön / jött. Én már voltam benne.. nem basznak át, amit ígérnek azt adják. A VIP tippeken belül is vannak kategóriák, csoportok. Ha kitapasztalod magadnak, hogy melyik kategória, illetve csoport hozza a legjobb meccseket, akkor lehet szép hasznot kovácsolni magadnak. Persze nem tudsz rögtön 1 milliós téttel játszani, de ezer forintokkal nehéz lesz jelentős hasznot csinálni. Pénzt csak pénzből csinálhatsz, ez az én meglátásom, tapasztalatom.
Mindent összegezve szerintem elfogadható a csoport, ha van pénzed, amit forgathatsz, és nem vág padlóra ha elbuksz 10 ezer forintot. Az én ajánlatom a kezdő 5-10-15 ezer forintos tét, lehetőleg tényleg csak 2 meccset megjátszani, hogy kevesebb legyen az esély a bukfencre... egy hét alatt, ha szerencsés vagy, szerintem bőven meglehet csinálni 100-200 ezer forintot..Aztán emelni a tétet, és dübörögni, kifosztani a Zrt-t.
Legyetek szerencsések !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!