NTT Tippmix VIP csoportról mik a vélemények, tapasztalatok?
Utolsó nyertes szelvényük 10.hó 26 -án volt azaz 15/0 az utolsó két hét
Ennek tükrében pakoljátok bátran csak legyen baromi sok tartalék pénz ..:::)))))) ennyi idő alatt már véletlen szerüen is kellett volna legalább egy nyertes szelo....
Most meg elkezdik reklámozni a nagytétes fogadásokra specializálódott ászukat ...hahaha
Nekem is van most Predátor csomagom 100 napos, amihez még kaptam 37 napot (15+15+7), amiért feltöltöttem a nyertes szelvény fotóját. Eddig ötször tudott nyerni, átlag heti egyszer, de 2018.10.26. óta nem volt nyertes, azaz 16 napja nem nyert. Ez nagyon hosszú, pláne ahhoz képest, hogy a tesztidőszakban (szeptemberben) 2-3 nap volt a legtöbb, egymást követő nyeretlen nap. Akkor biztosan nem 6 szelvénnyel játszottak, hanem sokkal több variációval, szerintem.
Amit eddig nyertem, vissza is buktam.
Amint van egy nyertes szelvény (ki tudja lesz e még egyáltalán), azt írják, hogy ismét "kifosztották" a fogadóirodákat.
Bár még hátravan a tagságból kb. 3 hónap, elfogyott az erre szánt tőkém, így megy hogy több mint két hete nem nyert, nem akaródzik tovább tenni, mert csak többet buknék. Rizikós az egész.
Most meg ugye promózzák a nagytétes, Albán Prémium csomagot Ibrahimmal,hogy milyen nyereséges, aztán ha majd az is elindul december 12.-én, biztos úgy lesz mint a Predátor, ami nagy csalódást okozott.
nagyon jól mennek
mai napon tart 33/ 0 nál
hát önbizalma az van tippmesternek titulálni magát
Nagyanyám vakon nagyobb hatékonysággal találna el eseményt ...
ja természetesen zsinórban
novemberben még nincs nyertes szelójuk
Kiváncsi????
full bukó lesz az egész
Kétnaponta tesz valamit 2,5 alá és folé 1,85 il1,75
aztán felteszi hogy 100 ezerre jött...igy gyüjti a balek előfizetőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!