Kellene a League of Legends, riot games emailje, amire megírhatok egy elég nagy problémát. (? )
Figyelt kérdés
Véletlen szervert váltottam az oceania-ra, és szeretnék visszajutni "EU Nordic & west" szerverre, és ehhez emailt kellene írnom a Riotnak, csak nem tudom az email-t, amin ezeket az üzeneteket fogadják.
Tehát röviden írni akarok nekik hogy segítsenek, csak nem tudom milyen email-re. keresse meg valaki ezt az email-t.
2013. júl. 1. 07:34
2/5 anonim válasza:
Itt beregisztrálsz: [link] majd Submit a request :) meg szerintme még vissza birod vinni a accot a shopban westre :)
3/5 anonim válasza:
Idézet a gyíkból:
"I accidentally transferred! Can you transfer me back?
We are not able to reverse transfers, so please be absolutely sure before you decide to transfer from one server to another. Players are always welcome to transfer to another server, and this typically costs 2600 RP unless we happen to be giving away free transfer tokens for a newly opened server/region."
4/5 anonim válasza:
Először is, nincs olyan szerver hogy EU Nordic & west , másodszor azon a kezdők játszanak, mindig is kezdők játszottak azon a szerveren, mindenki más aki nem azon játszik (angolok németek etc..., szintúgy) Lowok Szerverének nevezik. EU West van , és EU Nordic & East, a Westen sincsenek normális emberek, én az NA-t ajánlanám mert ott nomrális emberekkel tanulhatnál meg játszani, kit érdekel hogy most van egy pici lagg..., amúgy support.leagueoflegends.com regelsz és kérsz segítséget.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :) Remélem azért visszaraknak!
2013. júl. 1. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!