Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hallottam egy ilyet, hogy nem...

Hallottam egy ilyet, hogy nem engednek be érettségire, csak ünneplőben (fekete nadrág, fehér ing-felső). Ez komoly? Farmer cuccban akartam menni.

Figyelt kérdés

2015. máj. 2. 01:08
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Én már azon sem lepődnék meg, ha a kedves kérdező mindenből ötösre érettségizik.

Eddig azt hittem, hogy esti képzéseken szokás a "két szép szemért" átengedlek. Sajnos tévedtem. Ugyanis olyanokat is átengednek, akik írni, olvasni sem tudnak helyesen (ez nem kitaláció). Oktatási rendszerünk úgy ahogy van haszontalan. Minek értelmetlen dolgokat tanítani? az értelmes, hasznos dolgok helyett? Jó, oké, hogy "illik" régi íróinkról ezt-azt tudni, de minek tanuljam meg az önéletrajzát? aztán abból feleljek, a való életben meg semmire nem veszem hasznát. Alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában a tanulók, úgy kerülnek ki a "nagy betűs" életbe, hogy semmiről nem tudnak semmit, nem tudják, hogy mi a franc az a kamat, kamatláb és sorolhatnám, fogalmuk sincs arról, hogy milyen alapvető jogaik vannak, hogyan érdemes házat, lakást, autót vásárolni, hogyan lehet beosztani a pénzt, befektetni, stb. Kultúra, illem nélküli idiótákat nevel ez a ... elcsorbult, sz*r világ. az osztály 90%-ának arról sincs fogalma, hogy mit fog magával kezdeni érettségi után a maradék 10% meg valamilyen úton-módon lediplomázik - a mi pénzünkből - és elmegy külföldre dolgozni, pf. Vagy a másik "végkifejlet" aki olyan szakot végez, amiben nem is fog dolgozni és csak addig kellett neki a főiskola, egyetem, amíg kitombolja magát utána meg elmegy irodába, gyárba dolgozni, mert mennyire "király" volt, hogy 26-30 éves koromig a f.... vertem, anyámék meg az adófizetők pénzén. De egyik se tudna elmenni étterembe enni, inni, mert azt sem tudják, hogyan kell illedelmesen leülni, vagy megfogni a kanalat, villát, kést...

2015. máj. 5. 15:25
 42/42 anonim ***** válasza:

Elvárás a sötét alj, fe hér

blúz

2018. máj. 8. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!