Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hallottam egy ilyet, hogy nem...

Hallottam egy ilyet, hogy nem engednek be érettségire, csak ünneplőben (fekete nadrág, fehér ing-felső). Ez komoly? Farmer cuccban akartam menni.

Figyelt kérdés

2015. máj. 2. 01:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

"Másrészt amibe mennék, van olyan elegáns, mint a fekete nadrág + fehér ing, lévén farmerről és farmeringről van szó, amiben még jobban is nézek ki."

Erre lehet, hogy inkább NEM KELLENE reagálnom... de valamiért mégis megteszem, mert annyira fáj, hogy egyszerűen nem tudok neki ellenállni. Senkit nem érdekel az, hogy Te miben nézel ki jól... HA egyszer az ÖLTÖZKÖDÉSI ETIKETT FEKETÉN-FEHÉREN előírja, hogy ilyen alkalmakra igenis KÖTELEZŐ!!! a fekete öltönycipő, fekete öltönynadrág, fehér/fekete/sötétkék ing!!! és az öltönyödhöz passzoló nyakkendő! és ha van akkor karóra!!! Vagy majd szüleid temetésén sem fogsz öltönyben megjelenni, mert te jobban nézel ki farmeringben és nadrágban?! Szánalmas vagy. Minek neked érettségi? komolyan... az érettségit már minden agyhalott, idétlen, unintelligens megkapja?!

2015. máj. 2. 15:44
 22/42 A kérdező kommentje:
Eljutottál egy egyszerű kérdéstől a szüleim temetéséig. Legközelebb ne fogd vissza ennyire magad!
2015. máj. 2. 15:56
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem illik farmercuccban érettségizni menni. Gondolom ennyi idősen már tisztában vagy azzal, hogy mit illik, és mit nem. Hát ilyen eseményre sem illik farmercuccban menni. Fehér ingbe és fekete nadrágba még senki nem halt bele.
2015. máj. 2. 15:57
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg így van. Ha jól értesültem minden iskolához ki lesz vezényelve egy TEK-es csapat, akik kint tartják a nem ünneplőben megjelenteket.
2015. máj. 2. 21:25
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha be is engednek, akkor alapból 25 pontos levonással büntetnek.
2015. máj. 2. 21:26
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Hiába szavazol le,akkor is fekete-fehér ruhába illik menni és nem farmerban,csak mert "nekem az jobban áll":DDD #14-es voltam..:D
2015. máj. 2. 22:21
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Én így 27.-ként azt mondanám neked, hogy kellemes és sikerekben gazdag érettségit (ünneplő)ruhában vagy anélkül! :D
2015. máj. 2. 23:34
 28/42 A kérdező kommentje:
#26 Én itt egyetlen embert szavaztam le, az se te voltál.
2015. máj. 3. 00:11
 29/42 A kérdező kommentje:
Egyébként mindenki karót nyelt itt? Ritka egy rosszindulatú bagázs vagytok, tisztelet a kivételnek. Ugye a nem ünneplőben megjelenés eltér a normálistól, a megszokottól, vagy ahogy ti fogalmaztok, az etikettől, de semmilyen lényegi kérdésen nem változtat, ami azt illeti. Maximum azon, hogy ha én nem jövök ünneplőbe, azzal eltérek az "illemtől", így másokat is felbátoríthatok arra, hogy akármilyen cuccban bemenjenek. Hülyeségnek tartom az egész ünnneplőben érettségizést, na de mindegy. A lényeg az, hogy én el akartam térni a szokásostól, és rögtön támadtatok, nem tudom én hányan, élen a 21-essel, aki körülbelül csak azt nem írta le, hogy dögöljek meg! Én is jól elküldtem a pics@ba egy előző válaszolót, de csak azért, mert komoly konklúziót vont le a kérdésemből a személyemre vonatkozóan! Azért ez nem egy akkora ügy, de komolyan, emberek, mi a probléma? Nem azt írtam ki, hogy felrobbantom az iskolát. Nagyon nem ilyen válaszokra számítottam.
2015. máj. 3. 00:20
 30/42 A kérdező kommentje:
Mondjuk a 21-es frusztrált baromról sokat elárul az a 33%. Igazi kedves, értelmes ember lehet, tele pozitív gondolatokkal. Gyökér b@lfasz...
2015. máj. 3. 00:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!