Hallottam egy ilyet, hogy nem engednek be érettségire, csak ünneplőben (fekete nadrág, fehér ing-felső). Ez komoly? Farmer cuccban akartam menni.
Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 01:08
11/42 anonim válasza:
Buta cagy. Nem is kicsit. Olvasd vissza a válaszokat meg a saját röfögésed. Ha van hangyányi eszed rájösz. Ilyen hozzáállással sehol se végzed. Még a gyárból is kirúgnak.
12/42 A kérdező kommentje:
Oké, szia!
2015. máj. 2. 03:56
13/42 anonim válasza:
Figyelj, nem akarlak kioktatni, de ennyi idősen tényleg illene tudnod, hogy egy vizsgára miben illik menni. Én már végeztem, 21 vagyok, most újra megyek egyetemváltás miatt, de eszembe se jutott, hogy egy farmerban odasétáljak. Beengedni be fognak, csak esetleg a végén majd megjegyzi a felügyelő tanár, hogy legközelebb tessék alkalomhoz illően öltözni. Egyetemen egy ilyenért olyan 1-est kapnál...
14/42 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem ez alapműveltség,hogy hova mibe illik menni...akár jóláll akár nem. De ezt az előző válaszok alapján úgy néz ki,hogy nem akarod felfogni és megemészteni...
15/42 anonim válasza:
Beengedni beengednek, de mivel nem tiszteled meg őket odaillő ruházattal, ezért ők is úgy fognad hozzád állni. És jogosan.
16/42 anonim válasza:
Szerintem is beengednek, de bunkóságra vall, hogy nem tiszteled meg az alkalmat azzal, hogy felveszel egy öltönyt. Ezt ennyi idősen tudnod kéne.
17/42 anonim válasza:
nyilván beengednek, nem is tehetik meg hogy egy ilyen miatt elküldenek
de tényleg a fehér ing, fekete nadrág az illő, valószínűleg mindenki más is abban lesz
ha te beállítasz farmerban, minimum magában megjegyzi a tanár, de lehet szólni is fog, hogy legközelebbre öltözz ki
18/42 A kérdező kommentje:
12-es! Felfogom, megemészteni pedig inkább a rosszindulatú/személyeskedő válaszokat tudom nehezen! Tisztelet a kivételnek, köszönöm a normális, segítő szándékú válaszokat!
2015. máj. 2. 13:41
19/42 A kérdező kommentje:
Illetve 14-es*
2015. máj. 2. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!