Ez bejone nektek hogy ha valaki ilyen? (nevetek) 184cm,82kg, fekete rovid hajú, oszinte (nem tud hazudni! ), tudd szeretni, kitart egy lány mellet, nem csall meg, dolgos, komoly! , iskolát végzett, van autója, hmm? ,20 F
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 01:26
1/16 anonim válasza:
Milyen iskolát végzett, ha még helyesen sem tud írni?
2/16 A kérdező kommentje:
látom sok az okos itt, úgy hogy mehetsz innen, látom annyira szar az életett hogy jó esik ilyeneket írnod
2014. szept. 10. 01:29
3/16 anonim válasza:
Szar az életem, csak mert tudok helyesen írni, és zavar, ha más nem? A logikád csak erősíti azt a képet, hogy mennyire is lehetsz intelligens.
5/16 anonim válasza:
Valóban nem keltesz valami jó benyomást ezzel az írás tudással (vagy nem tudással). Amúgy meg: "őszinte (nem tud hazudni!)" - két mondatban is pont ezt tetted. "Tud szeretni" - mindenki tud. "Kitart egy lány mellett" - még jó hogy... "Nem csal meg" - tudod, ez is elég alap dolog egy kapocslatban. "Dolgos, komoly" - ez valahogy nem látszik, bocs. "Iskolát végzett" - most tényleg, milyet? "Van autója" - teszek rá, ahogy a (normális) lányok többsége is.
A kérdésedre felelve pedig: az írásod és a bemutatkozásod (már ha ezt lehet annak nevezni) alapján: nem.
6/16 anonim válasza:
Aki hazudni nem tud, elég sok mindent nem tud.
7/16 anonim válasza:
nekem bejjönne és nem izgat h itt gyorsírás közbe mit ront el.Bár egy kicsit nagyképünek tünik.És vajon meg is tud tartani egy nőt?Vagy csak birtokolja?
8/16 anonim válasza:
7x voltam hogy tartanál meg egy nőt?
9/16 anonim válasza:
Manapság mellesleg elég sokunknak adatik meg, hogy iskolát végezhet. Tehát bele írhattad volna a vércsoportod vagy a végtagjaid számát, mert hasonlóan releváns információ.
10/16 A kérdező kommentje:
eggyáltalán nem vagyok nagyképu sose voltam, az iskolát meg úgy értetem hogy már nem tanulok
2014. szept. 10. 03:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!