Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez bejone nektek hogy ha...

Ez bejone nektek hogy ha valaki ilyen? (nevetek) 184cm,82kg, fekete rovid hajú, oszinte (nem tud hazudni! ), tudd szeretni, kitart egy lány mellet, nem csall meg, dolgos, komoly! , iskolát végzett, van autója, hmm? ,20 F

Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 01:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Milyen iskolát végzett, ha még helyesen sem tud írni?
2014. szept. 10. 01:28
 2/16 A kérdező kommentje:
látom sok az okos itt, úgy hogy mehetsz innen, látom annyira szar az életett hogy jó esik ilyeneket írnod
2014. szept. 10. 01:29
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Szar az életem, csak mert tudok helyesen írni, és zavar, ha más nem? A logikád csak erősíti azt a képet, hogy mennyire is lehetsz intelligens.
2014. szept. 10. 01:30
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
nem ( nevetek )
2014. szept. 10. 01:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem keltesz valami jó benyomást ezzel az írás tudással (vagy nem tudással). Amúgy meg: "őszinte (nem tud hazudni!)" - két mondatban is pont ezt tetted. "Tud szeretni" - mindenki tud. "Kitart egy lány mellett" - még jó hogy... "Nem csal meg" - tudod, ez is elég alap dolog egy kapocslatban. "Dolgos, komoly" - ez valahogy nem látszik, bocs. "Iskolát végzett" - most tényleg, milyet? "Van autója" - teszek rá, ahogy a (normális) lányok többsége is.

A kérdésedre felelve pedig: az írásod és a bemutatkozásod (már ha ezt lehet annak nevezni) alapján: nem.

2014. szept. 10. 01:46
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Aki hazudni nem tud, elég sok mindent nem tud.
2014. szept. 10. 02:00
 7/16 anonim ***** válasza:
nekem bejjönne és nem izgat h itt gyorsírás közbe mit ront el.Bár egy kicsit nagyképünek tünik.És vajon meg is tud tartani egy nőt?Vagy csak birtokolja?
2014. szept. 10. 02:29
 8/16 anonim ***** válasza:
7x voltam hogy tartanál meg egy nőt?
2014. szept. 10. 02:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Manapság mellesleg elég sokunknak adatik meg, hogy iskolát végezhet. Tehát bele írhattad volna a vércsoportod vagy a végtagjaid számát, mert hasonlóan releváns információ.
2014. szept. 10. 02:37
 10/16 A kérdező kommentje:
eggyáltalán nem vagyok nagyképu sose voltam, az iskolát meg úgy értetem hogy már nem tanulok
2014. szept. 10. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!