Miért tanítanak iskolában olyanokat, amiket a büdös fene életben sehol semmilyen körülmények között nem fogok használni?
Ja, igen alapvető műveltség, mindenki ezzel jön. Nem érdekel.
Na most például a kémia mi a francnak nekem? Meg bárkinek is? Ráadásul emelt?
Matek... Oké, kell. De hogy én a pl gyökrevonást mikor fogom használni? Most komolyan. Egészségügyi suliba járok. Na most ha ne adja isten kórházba kerülök ápolónak, akkor mit kezdek vele? Gyökre vonom a betegeket???? Bár kórházban soha nem fogok dolgozni, ez csak példa volt. Sajnos ebbe a suliba vettek fel.
Vagy egy a sin meg cos vagy mi az isten. Betűből számolok ki számot. Mi értelme? Mi? Mi,Mi,???
A történelem... jó, ennek van valamennyi értelme, de minek kell olyan részletesen?
Ének... Minek, nem leszek én énekész...
Újra a kórházas példa.. Lekottázom a betegek szellentéseit?
Rajz... Kórházas példa: Lerajzolom a betegeket, mint dzsek rózt a titanikon??? (Direkt írtam így)
Tesi... Kézenállva megyek el a boltba két kiflit venni? Ja igen, nem felejtem el gyökrevonni és kivonni belőle a pít.
Én megértem teljesen. Egyébként biztos, hogy nem egészségügyi pályán fogok dolgozni, mert rühellem a kórházakat meg minden ilyen dolgot.
Egyszerűen ide vettek fel... Mert én bolond anno a jelentkezési lapra elsőnek azt írtam be. Egyéltalén nem érdekel ez eü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!