Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes megcsinálni a közigazg...

Érdemes megcsinálni a közigazgatási versenyvizsgát?

Figyelt kérdés

Jelenleg nem közszférában dolgozom, munkanélküli vagyok, tanárszakos főiskolai diplomával rendelkezem és egy egyetemi diploma reményével (nyelvvizsga miatt még nem kaptam meg).

Arra is kíváncsi lennék, ha valaki már volt ilyen vizsgán, hogyan készült fel, mennyi idő szükséges stb.

2010. febr. 1. 16:45
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon gratulálok, ügyes vagy!

Én is jelentkeztem június 29-re. Hamarabb csak jún.közepén, de inkább hagyok egy kis pihenő időt előtte. Úgy gondolom, hogy ha a kidolgozott esszéket átnézem, s amit most te említettél, akkor talán egy hét elég lesz (persze nem folyamatos tanulás, csak esténként).

A közt. elnök még oké meg a birtokháborítás, de a többihez egyelőre semmit sem tudnék szólni.

S amúgy mást is kérdeznek, vagy csak azt az öt kérdést kell kifejteni?

2010. máj. 15. 18:05
 32/34 anonim válasza:

azt az 5 kérdést kérdezik, de a szituációknál belekérdezhetnek mélyebben.. Én szegedi vagyok, és Békéscsabán szóbeliztem, mert minél hamarabb leakartam tudni. A helyedben választanék egy közelebbi időpontot, mert most még benne van a fejedben, de te tudod..

Ja, és a vizsgabizottság talán ha 50 pontot ad azért, ami a tartalmi kifejtése a kérdéseknek, a többi a kommunkikáció, visszacsatolás, beszélgetés, mimikát, gesztikulációt is pontoznak. Na meg az öltözködést is figyelembe veszik! Szóval ez a másik 50 pont.

2010. máj. 15. 18:23
 33/34 A kérdező kommentje:

Az öltözködést???

Miért? Hiszen alap, hogy az ember egy vizsgára felöltözik. (kosztüm, blúz, öltöny, nyakkendő) Van olyan, aki farmerben állít oda? Én mondjuk az írásbelin egy szövet nadrágban, narancs felsőben és egy blézerben voltam, de alulöltözöttnek néztem ki a többiek között (fekete nadrág fehér blúz)

2010. máj. 15. 18:46
 34/34 anonim válasza:
igen, nálunk volt olyan, aki farmerben, laza felsőben ment oda vizsgázni!
2010. máj. 16. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!