Mivel motiválhatnám magam?
Figyelt kérdés
Most lettem egy nem túl könnyű egyetemen másodéves. Az első évben minden vizsgám meglett, de a jegyeimmel nem vagyok megelégedve. Sokkal jobbnak kell lennem, hogy megvalósithassam azt, amit szeretnék. Vannak hosszútávú céljaim, de ezek nem mindig lelkesitnek kellőképp, pedig naponta kellene foglalkoznom az anyaggal.
Háztartást is vezetek az egyetem mellett, ami még nehezebbé teszi, mindig van mit tenni-venni itthon.
Titeket mi motivál? Hülyeség lenni huszonévesen egy napirendet összeállitani és azt követni?
Bármilyen ötlet, vélemény jöhet!
2014. okt. 4. 07:37
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!