Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem le az izgulást?

Hogyan győzzem le az izgulást?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem kresz tanfolyamra. De nagyon izgulok. Rengeteg fèlelem gyűlt össze bennem. Mindig is ilyen voltam. De most rosszabb lett. Nem tudom kik lesznek ott. Vagy hogy az elmèleti vizsga hogyan fog sikerülni. Ràadàsul maximalista is vagyok.
2014. szept. 21. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Jesszus, mi lesz veled gyakorlaton? :D

Emberek lesznek ott, kik lennének?

2014. szept. 21. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Te meg bunkò vagy...
2014. szept. 21. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem értem mi volt bunkó a válaszomban, de oké.

Átlag emberek lesznek ott mint te, ha félsz az emberektől van már online nyelvvizsga, csak vizsgára kell bemenned.

Ha tanulsz jól fog sikerülni az elméleti vizsga, ha nem akkor nem.

A jesszus meg annak szólt, hogy aki már az elméleti részén ennyire parázik, azzal tényleg nem tudom mi lesz gyakorlaton, főleg vizsgán amikor ott lesz mögötted a vizsgabiztos. Ezzel kezdeni kellene valamit.

2014. szept. 21. 20:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem tudom ez hogy működik, egyszer elmagyarázták és ennyi, akkor is hadarva, de ha bőven leírod elsőként nem tartanálak annak. Vannak akiknek simán megy, de akiket ismerek, kész idegroncsként meséltek róla.
2014. szept. 22. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!