Hogyan győzzem lr a doga param?
Figyelt kérdés
Nemtudom miert de eddig nem volt "baj" hogy irtunk egy dogat vagyis nem izgultam hogy milyen lesz meg mit kérdezhet de ebben az evben ez megvaltozott,mert egyre jobban izgulok egy-egy ora elott hogy nehogy irjunk mert nem tudok semmi pedig tanultam es itthon felmondtam magamnak es ment de a dogaban meg elrontottam,ezt nem ertem miert van igy. A tanaraim is mondtak mar hogy a versenyen megoldom szinte hibatlanul a feladatot de a dogaban 1-2 pontot kapok csak ra. Az mondta lehet a verseny tét telensége miatt van, hogy a doganal felek a jegytol.
Mit csinaljak ebben a helyzetben? Hogyan gyozzem le? Mert gyakorlok mrg tanulok sokat de hiaba ha a dogakat elrontom!!
Bunkok kimeljenek pls!!
#félelem #Doga para
2014. jún. 4. 16:19
1/1 anonim válasza:
Nyugi, regebben nekem is volt ilyen de aztan mar megszunt az allando felelem..az a lenyeg hogy probalj meg nem stresszelni, tudom hogy ezt mar mas is mondta de csak ez lehet a megoldas... gondolj arra hogy ennek nincs tetje.. ha meg igen akkor se felj mert ha valamit jol megtanultal azt nem fogod elfelejteni:) nincs veled semmi baj ez teljesen normalis barkivel elofordulhat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!