Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki mennyire izgul a holnap...

Kerdezo0000 kérdése:

Ki mennyire izgul a holnap miatt? Hogy fogtok viselkedni az új osztálytársakkal? Többi lent

Figyelt kérdés
Felsősök; Hogy fogjátok fogadni az újakat? Lenézitek őket? Barátságosak lesztek? Nekem egyszer odaköszönt egy fiú , hogy "Szia,Mari vagyok" - és kezet akart fogni, én meg néztem románul. :'D Remélem ilyenek nem lesznek.

2014. aug. 31. 12:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem izgulok a holnap miatt, nekem még szünet van.
2014. aug. 31. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:

"Felsősök; Hogy fogjátok fogadni az újakat? Lenézitek őket? Barátságosak lesztek?"

Valószínűleg semleges lesz.

Magukba/osztálytársaiknak majd lehet mondják, hogy "na milyen kicsik idén a gólyák", de titeket valószínűleg békén fognak hagyni, ha valahonnan nem ismeritek egymást, akkor csak úgy indokolatlanul nem nagyon fognak odaszólni bármi miatt is.

Felsősökkel ne is foglalkozz, osztálytársaid érdekeljenek, velük leszel legtöbbet.

2014. aug. 31. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!